det är slut.

detta blir nog det kortaste inlägget någonsin.
Det är slut mellan mig och peter. det suger. och jag är as sårad.
hade bra hej.Massa Smörja

Nu ska jag vara helt ärlig! Jag har inte en jävla blekaste aning varför jag skriver detta inlägg. Men jag har en svag aning om att det är för att jag inte har något att göra. Jag kan ju berätta om min sinnes ställning för tillfället. Jo...
   Pappa & det skrikande odjuret Frida har just lämnat mig åt mitt öde. Dom pös iväg till helvetet (aka. Hästgården, casa Andren, förbannade äckel huset, landet ingenstans osv. ) Jag fick / ville inte följa med. Pappa var på ett kinkigt humör så hade inte vart så kul att vara där. Plus att Skrikmonstret var där. Så nu är jag hemma själv. Det är så tyst att det ekar om jag säger nått. Helt tomt är det.
   Nu till min sinnesställning i huvudet. Den är förvirrad. Det har ju vart massa med Peter nu det senaste och nu vet jag inte vad jag ska t mig till längre. Detta är dock inget jag tänker skriva om här ( dels för att det är så kompliserat så man hade inte fattat genom att läsa det, och dels för att alla inte behöver veta vad som händer ). 
   
På tal om något annat så var jag och maddis & ida på bio i fredags. Vi kollade på " Allt Flyter" eningt mig en sjukt bra film ( för att vara svensk ). Jag skrattade ganska mycke och hade trevligt. Efter filmen stack vi hem till Maddis och käkade och sen från halv 11 ( för er puckon som inte fattar 22.30 ) till halv 4 ( 03.30 ) spelade vi 500. Efter ca 2 timmar ledde ida över mig och maddis med över 500 poäng. Under kvällen drack vi massa pepsi och blev övertrötta och flummiga. Vi skrattade så vi inte fick luft. Jag och maddis skrattade tills tårarna kastade sig ur ögonen. Det som orsakade detta hastiga inomhus regn var :

Maddis: Vilket kort vill du jag ska kasta ?        ( jag kollar på hennes kort och ser ett rött kort som skulle passa till min hjärter 5 )
Jag: Det där skulle sitta fint! ( sa jag och pekade på ruter 4 som jag trodde vart hjärter 4)
Jag igen efter några sekuners tänkande: Eller NAAAAEEEJJ, sa jag när jag kommit på att jag inte  hade ett ända klöver.

Sen asgarvade vi typ 10 minuter och det var massa inomhusregn.
   Mycket trevlig kväll måste jag säga. Sen upp 10.00 dagen efter... Men den morgonen är en anna historia!

* Jag byter samtalsämne med mig själv *

Ja på tal om mat så går jag på Diet. D - I - E - T. Ni vet för att bli smalare. Jag håller mig till enbart ( nästan helt faktiskt )
grönsaker
frukt
vatten
k-special
pepsimax.
mjölk
+ eventuellt lite kött till salladen.

Detta ska jag hålla på med nu en vecka eller 2 hade jag tänkt och så får jag se om jag går ner eller iallafall känner mig smalare. Och så försöker jag träna mer så jag förbränner mer också. Vi får se hur det går och om det funkar. Om inte har jag iallafall försökt. Jag menar det är tappert att se folk äta godis och pasta och bara få titta på.


På tal om pasta, så måste jag nämna att jag ska till Stockholm med Sandra på sportlovet. Fatta NICE ?! Det kommer bli fett kul. Kan ni tänka er, Jag och Sandra i stockholm, på stan, själva, med pengar! VI KOMMER HA SÅ FETT KUL! SHOPPING!!!! Kommer förhoppningsvis hitta massa trevliga saker. HERE WE COME STOCKHOLM !!! HELL YEAH!!!

Jag är bäst på att diskutera och berätta saker för mig själv, och om möjligt ännu bättre på att byta samtalsämne med mig själv. Jag tänkte på som en sån sak...
   Vargar, är inte dom fantastiska? Jag menar dom är så vackra och allt! Deras fluffiga päls. Så fin...
Jag tycker om dom så sjukt mycket. Jag menar kolla in sättet dom är på. Dom är VILDA! Inget kan hindra dom. Dom är galna, gör vad dom vill. Dom är lojala till sin familj och flock. Dem är bara facinerande.

Men nej! Nu har jag pratat strunt ett bra tag. Ni alla får ha det bra ! Och om jag har tråkigt om fem minuter igen efter att jag har kollat kylen för 200 gången idag kommer jag skriva ett till inlägg med ännu mer smörja !

Hadebra!Mina kära bloggläsare !

Nu ska ni få höra på massa gnäll!

Varning! Om ni själva inte vill bli deprimerade ch se livets alla dåligheter så bör ni inte läsa.

Allt är just nu som värst. Jag ska till och med göra en lista på saker som gör mig ledsen/ arg just nu.

1. Mina leder är cp. Som alla vet så är ju mina leder ( speciellt handlederna ) åt helvete och gör ont och är jätte stela. Det blir just nu bara värre och värre dag för dag. Vänstern är värst. Den gör ont om jag ska öppna en dörr, eller vad som hälst. Det är deprimerande. Jag kan ju inte träna. Det spelar inte ens någon roll hur mycket jag en tejpar, det gör fortfarande skit ont.

2. PGA. Lederna så har jag ju inte kunnat träna på mer en en månad. Det är hemskt och jag har tappatr allt med gympan, jag har blivit stel, jag kan inte köra trampett jag kan inte köra matta, jag kan inget. Jävla skit. Jag ger upp.
3. Mamma och pappa har köpt ett fucking hästhus ute på landet ( Gullbrandstorp ) och det är inte alls kul för ajg vill verkligen inte flytta. Jag vill ha mitt rum, där det ligger och allt.

4. Min lillasyster är dum i huvet och gör allt för att förpesta min vardag ( och helg ). Vad fan jag en gör, hur snällt jag en ber, hur mycke jag en skriker tillbaka, vad fan jag en gör så skriker hon, är otrevlig och gör allt för att jag ska få skulden för saker. Det är kanske 1 av 15 ggr jag gör något. Och ändå får jag skäll för 22 av dom 15 sakerna. Det är inte kul och jag stör mig som fan på henne.

5. Skolan suger. Visst det tycker alla men jag kan verkligen inte lära mig saker. Jag har jätte svårt för att lära mig tex glosor, och namn på saker och massa sådant. Och jag blir ledsen av att hur myce jag en försöker så går det typ inte. Plus att jag mår dåligt och blir skit trött i skolan ofta.

6. Den jag älskar mest bor 50 mil från mig. Peter Schalander. Jag älskar honom så sjukt mycket, men det är så jävla förbannat jobbigt att inte få träffa han så ofta. Jag menar vi träffas ungefär 1 gång i månaden. Det är hemskt. Visst vi kan snacka tele, men vi har gjort det varje dag i 5 månader, vi har inget att snacka om  längre. Jag måste lösa det så jag kan träffa honom oftare.

7. Mitt självförtroende ligger just nu nästan i botten. Jag hatar mer eller mindre mig själv. Jag går upp i vikt, blir tjockare, får finnar, känner mig äcklig... osv. Jag orkar snart inte med mig själv och det är hemskt att inte kunna se sig i speglen utan att tänka på hur äcklig man känner sig.

8. Min mamma och pappa ( som läser detta någon dag i guess ) förstår mig inte. Dom tror att allt är som när dom vart små. Men det är inte det. Jag hatar inte mina föräldrar. Det gör jag verkligen INTE. Jag älskar dom, men dom gör allting fel.  Visst att jag inte behöver få min vilja igenom alltid, men fortfarande. När tex jag är ledsen så bara gnäller dom på mig ist för att antingen låta mig vara eller bara vara trevlig och försöka muntra upp mig ist. Dom vet inte vilken press jag känner av skolan. Nej varför inte ? jo för dom frågar bara " har det hänt nått kul i skolan idag". Dom snackar aldrig med mig och minst av allt försöker dom förstå hur jobbigt det är för oss barn nu i skolan.

Helt fantastiskt liv verkligen.
hade alla !!15 år!

Nu ska jag sminka mig, klä på mig och hjälpa mamma att fixa till kalaset. Eventuellt kommer mer om min 15 års dag sedan. Men iallafall så säger man grattis matilda på 15 års dagen!
JÄVLA ÄCKEL

HEJ MAMMA, HEJ PAPPA, HEJ MAMMAS JOBBARKOMPISAR OCH PAPPAS JOBBARKOMPISAR!

JÄTTE ROLIGT ATT NI VILL LÄSA MIN BLOGG, VERKLIGEN...

HÄR KOMMER MIN LISTA PÅ SAKER JAG SKA FÅ AV ER  ( MAMMA OCH PAPPA ) !

1, SYSTEMKAMERA
2. PLATT TV.
3. SOFFA TILL RUMMET
4. EN STOR SPEGEL TILL RUMMET
5. EXTERN HÅRDISK
6. RESA VART JAG VILL NÄR JAG VILL PÅ ER BEKOSTNAD 
7. PIERCING 2 ST I ÖRONEN OCH 1 ST I TUNGAN
8. OBEGRENSAT MED BENSIN TILL MOPPEN
9. EN NY SYSTER SOM INTE ÄR DUM I HUVET
10. INGA PROTESTER OM NÅGOT AV DETTA.


till er andra...

Heej!

Nu känns allt förjävligt.
   Mamma och Pappa har just köpt huset!!! Det är katastrof. Inte nog med att vi har en jävla Skrittmaskin på gården. Vi har ett stall, 4.500 kvadratmeters hage, en flaggstång, en gräsklippare för 25.000, och ett alltiallo odjur ( även kallat frida ). Och till toppen av det så ligger detta bedårande hus ute i ingenstans ( nästan ). Jag glömde nämna att husfanet är gult. Nu när dom köpt sitt "drömhus" så håller dom på och kvittrar värre en nova, eller borde göra, men inte de som skäller bara ännu mer, trotts att dom vet exakt vad jag tycker. Dom borde iallafall ha lite medlidande, men inte ens de tycks man ha rätt till här.
   Nästa dåliga sak är att jag skadat mig igen. Ni vet ju att jag berättade om min rygg och handleds skada innan? Ja, det blir inte bättre. Jag har as ont i ryggen när jag rör mig (tex. joggar, springer, hoppar, sträcker mig osv.) Och handlederna blir bara värre och värre, vänster handled är det verkligen värre en någonsin med. Vet inte varför allt händer mig?!
Så slutsatsen på detta är att jag för tillfället inte kan träna. Och för det första så missar jag träningar som kunder var jätte kul, för det andra går jag upp massa och ser snart ut som en uppstoppad kalkon.
   Nästa katastrof är skolan. Vi har gått i skolan 6 skoldagar nu. Jag är redan så trött på den att jag kommer ta självmord, eller iallafall bräna ner skolan. Alla lärare är helt okej, förutom lexorna. Men jag är så trött på skiten, varje dag funderar jag på att skolka och rymma till spanien.
Inte för jag exakt vet vad jag skulle gjort där eftersom i madrid är det snöstorm. Kanske skulle rymmt till Kanarie öarna och tagit första bästa jobbet och sagt att jag var 18. Och sedan kommit hem i sverige igen om 2 år när min familj och vänner glömt mig och ingen vet vem jag är. De låter bra tycker jag...
   Jadå. Sen är jag bara allmänt depp. Men ja...

Hade bra alla!Let's see..

Let's see...  Idag började dagen inte alls bra. Jag trodde redan när jag vaknade att dagen skulle gå åt helvete. Jag vaknade nämligen mitt i en underbar drömm. Inte nog med det, JAG VAR KISSNÖDIG. Så jag skulle alltså tvingas upp i kylan för att pissa ut en deciliter jävla gult vatten. Livet är hårt ibland...
   Jag pissade och efter jag pissat var jag exakt lika pissnödig som innan. "Vaffan är dehär" var min tanke. Jaja. Jag sminkade till mig, satte om håret och käkade frukosten. Under hela denna tiden var jag extreemt kissnödig. Men när jag skulle kissa igen så kom det inte ens en liten droppe. Konstigt. Jag blev lite smått försenad och gick med snabba förbannade steg till bussen. Ingen bra start på dagen.
   Hela engelskan tjurade jag för mig själv på min plats. Efter engelskan var det svenska. Vi skulle låna en bok i bibloteket, läsa den och sedan skriva en recension på den. "Ta nu en bra bok" messade margareta innan vi gick ner. "javisst" tänkte jag.
   Nere i bibloteket letade jag efter en bra bok. Jag hittade böcker om kärlek mellan alla könen och 200 romeo och julia historier. Jag hittade också 20283830 exemplar av vargbröder och åtminstånde 5 exemplar av andra kassa böcker. Jag tog mig tid att besöka biblotekarien Ulla. Inne på hennes kontor samtalade jag lite med adam och fick några upplyftande ord om denna bloggen. Trevligt att någon läser den.
  När jag pratade med den lite smått förvirrade biblotekarien så sa hon att dom INTE hade varken P.S i love you, Pojken som kallades det, eller linas kvällsdagbok. VAD ÄR DET FÖR BIBLOTEK?
   Jaja, efter en liten frustrations dans så transpoterade jag mig upp till klassrummet igen. Jag rotade igenom mitt skåp och hittade en bok jag redan börjat på för länge sedan. Den hette " Akut uppdatering av hångelskalan" ( inteligent titel?). Den fick det iallafall bli. Så nu ska jag läsa om en tjej som ehter georgia och är tillsammans med en "sexgud" och sedan ska jag skriva en recension om den. Lyckat?
   Efter det hade vi lite mentorstid och sedan lunch. På lunchen var det äckelpeckel korv. Ingen lunch idag heller...
Sen hade vi NO. På No-lektionen roade jag, ida,sarah och maddis oss med att skriva massa lappar om allt och inget till varandra. Denna No- lektion lyssnade jag nästan lika mycket som på det förra när jag sov. Mycket lärorikt!
   Nu var det dags för Idrott. I gympasalen upptäckte vi att det var "Redskaps gymnastik" eller ett försök till att vara. Magnus är ungefär lika gymnastisk som en Elefant som åker skridskor i nerförsbacke utan snö och som är kissnödig och har urinvägsinfektion. Förstår ni då hur illa det är ?
Under idrotten ( trotts mina förbannade handeleder och rygg) så lyckades jag hänga lite i ringarna, stå på händer och huve, och till och med hoppa lite på en kass sattsbräda. En hyfsad lektion trotts allt. Sen bar det hemmåt. Jag tog vanliga bussen tillsammans med ida. Vi snackade lite om mitt blivande nya hus och allt sånt.
   Hemma bakade jag vofflor och sedan skulle jag laga kvällsmat till familjen. Jag tänkte att detta tar nog en timme, så klockan halv 5 satte jag igång. Klockan 5 var det klart. Så in med det i ugnen och där har det stått nu i 45 minuter. Illa. Men jag har iallafall varit duktig och lagat mat. De ni!
   Nu hoppas jag att min familj kommer hem så vi kan äta innan maten ruttnar.

Hade bra alla !Nytt rekord

En morgon, tillexempel denna morgonen vaknade jag och tittade på klockan. Jag visste redan då att denna dagen inte var som alla andra. Mamma hade nämligen inte väckt mig klockan nio genom att skrika att det är frukost. Jag var mycket konfunderad. Jag insåg också att jag borde gått upp för en halvtimme sedan eftersom vi skulle köra till träningen om en timme.
   Jag skyndade mig upp och på vägen upp till badrummet passade jag på att skälla lite på mamma för hon inte väckte mig. Jag ställde mig lutad över badkalet för att blöta ner håret när jag plötsligt upptäckte att det inte fanns något munstycke på dusch slangen. En mycket frustrerande upptäckt om jag får säga det själv.
   In i duschen fick det bli. Jag blötter håret och trallade sedan ner och tog på mig träningskläderna och käkade lite frukost. Medans jag borstade tänderna och tittade ut genom fönstret ( vilket jag brukar göra ) så funderade jag på om denna träningen skulle gå dåligt eller bara urkasst.
   Jag vaknade till av att Sandra och hennes pappa tutade utanför fönstret. Vi skulle åka.
Väl framme på träningen började vi med en dans. Jag hade aldrig i mitt liv sett eller utfört denna dansen men det fick gå som det gick. Efter ca 3 minuters kravlande,snurrande,hoppande och vickande på röv"ande" så var låten slut. 
Under träningen lyckades jag först under mjukan sträcka till den handleden jag inte hade så ont i. En äckligt ond smärta hoppade fram och jag blev tjurig. Ont hade jag med. Men jag fortsatte köra.
   Vi gick till mattan och först gick det bra. ( hade dock 29237 varv tejp men vaffan...) Sen skulle vi köra bakot varv vilket betyder rondater, flickisar osv. För er oerfarna så är en rondat som en hjulning med samlade ben i slutet. Jag skulle köra rondat flickis bara för att varma upp men kom lite snett i rondaten och walla, jag sträckte ryggen. Inte nog med det, det var nämligen på samma ställe som sist också. Fan är bara förnamnet.
   Jag beslutade mig för att köra lite mjuka och vad händer under mjukan? Jo... Jag gör något fel med knäet. Aj. Sen slutade träningen.
Så nu efter 3 nya skador på en träning har jag nog slagit personligt rekord i att skada mig själv på 2 timmar. Grattis!
Hemma fixade jag mig och käkade. Sen har jag kollat massa filmer och vid 9 tiden satte jag mig och ritade lite på mitt hus.
Nu tänker ni säkert " vad är det för psyko tjej som ritar ett eget hus" men det är så att nu när vi flyttar till den underbara hästgården med skrittmaskin och 4500 kvadratmeter hage så ska jag få ett eget hus. Detta kommer ju dock inte vara ett slott utan mer ett sovrum, ett vardagsrum och en toalett. But Still.
Jag ritade en mublering så nu ska Pappa och Mamma köpa en platt tv till mig som jag ska få ha i huset. Alltid något..

Men nu ska jag sova så får alla hade bra!
tillbaka till fanskapet

Hej!
Nu efter hela 2 långa dagar i helvetet så är jag redan trött. Jag förtjänar sommarlov. Tänk om man inte hade behövt vara i skolan? Vad hade man gjort hela dagarna då?
Men iallfall så efter en seg dag igår med vanliga lektioner kom en hyfstat trevlig dag idag. Den började med en allergisk reaktion av något okännt ämne... Det var så att jag vaknade i morse med jätte svidande läppar. Visst tänkte jag, det är nog bara lite torra läppar. ( Mycke vanligt med tanke på kylan så jag var inte särskillt orolig. ) Sen tittar jag mig i speglen och ser att mina läppar inte är läppar längre utan något rosa med enorma svullna kanter. Jag fattade ingenting och sprang upp till mamma.
"Mamma, mamma, kolla mina läppar!!!!"
Hon beskådade läpparna och efter ett tag tog vi ett likgilltigt beslut om att jag skulle ta en speciell tablett mot allergi. Efter ett tag så hjälpte det och svullnaden gick ner.
I skolan började vi med musik, Vi skulle skriva låtar. "jippi". Efter som min grupp var så extremt rolig *host* så blev det väll sådär. Men okej. Sen lite mentorstid och där fick vi reda på om vi skulle ha trä eller sy slöjd. Jag fick träslöjd. Vi får väll se hur det går, om någon dör eller om jag sågar av mig fingrarna. Önska mig lycka till!
Efter det var det Engelska. Vi gjorde en stencil med kropps ord och sen var det SO. På so:n överträffade jag mig själv, jag antecknade det viktiga thomas berättade.
Jag skrev massa om spanska kungen karl den 5.e ( igentligen nårra få stöd ord but still ) och skrev om massa annat intressant han berättade om 1500-talet. Efter att varit allert i 50 minuter var et lunch.
Sen idrott.
På idrotten hade vi basket och jag kunde inte vara med pga. mina handleder. Jag var inte så ledsen för jag fick vara dommare för tjejmatchen istället. Jag var riktigt duktig om jag får säga det själv. Jag dömde bra och kollade dubbel steg och allt sånt. Mycket stolt är jag över mig själv...!
Efter de hämtade mamma mig och jag åkte hem. Sen kollade jag på "how to deal", inte för bra film... Men nu ligger jag återigen i min säng. Vi får väll se vad som blir av mot kvällen.

Hade bra alla människor och allt!
Halmstad - Stockholm - Halmstad

Sha!
Nu är jag hemma efter att varit i Stockholm från den 1/1 till den 7/1. Åkte med andra ord hem idag. Inte alls kul. Men nu ska ni få höra...

Torsdag: Resa till Stockholm på 5 timmar. Tåget gick 11.00 och var framme 15.50. Jag mådde illa största delen av vägen, inte alls kul. Väl framme så var jag trött och sur. Det var jätte kallt och sen kom peter och hans bror micke och mötte mig. Vi åkte hem och sen snackade vi lite, käkade och sov vid 21.00.

Fredag: Jag och peter gick upp och duschade och fixade oss efter en liten försening i schemat. Vi träffade Miche och sedan Emelie, Robin och Maria. I Nacka Köp Centrum mötte vi också en till Emelie. Jag och tjejerna gickt ill new yorker och kollade. Jag hittade bara en bh och ett pat trosor ( en stor besvikelse ). Sedan så mötte vi killarna igen och sen käkade vi på Burger King. Killar är ju killar så peter och robin snorkade Cola. Moget, men kul. Sen pös vi hem till Emelie nr 2 och spelade några konstiga men kul spel. Efter det Gick vi till en Pizzeria och käkade och alla mobbade mig och sa att jag snackade Danska för att jag har lite dialekt. Sen pös jag och peter hem och myste lite.

Lördag: Först stack jag och peter, hans familj och hollänska familjen till haninge centrum, sen efter som carola fyllde år så kom det massa folk. Vi träffade Johanna som var där för att fira carola. Vi kollade filmer och vid typ halv 1 så blev jag trött och så la vi oss och sova.

Söndag: Jag, Peter och Johanna stack till Johanna och fixade lite saker. Sen mötte vi Miche på nått center och käkade. Efter det stack miche hem och jag blödde igenom. Vi räddade situationen genom att tigga in oss på en bowling hall. Sen stack vi hem till Johanna igen och efter halva filmen Fight Club så kom Jenifer och Fredric. Trevligt folk. Sen vid 11 stack vi hem och sov.

Måndag: Inget speciellt, hemma hos peter mys dag och kolla film. Sen mot kvällen så stack vi med peters band + jimmi till en av dom och satt och skrev låtar. Inte för underhållande men jag underhöll mig själv med en fras hela kvällen. " Detta är ju typ sånt FIND THE WORDS" hahah. Peter och Micke fattar. Sen hem och så fick jag massage och sen sova typ.

Tisdag: Hemma hela dagen och kolla massa filmer och småäta. Jag plattade peters hår och sen på kvällen kollade vi mer filmer. Det snöade typ 15 cm snö, illa. Sen vart jag trött och så sov vi.

Onsdag: Upp 10.00 packa och duscha. Sen mys och äta, sen till tågstationen och sitta ocg vara ledsen tills klockan 15.15 då tåget gick...

saknar det jätte mycket, har varit en jätte trevlig vecka och saknar det.

Hade bra alla, saknar er sthm, puss !
stockholm folk

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!