Resa o10.

Jaha ni! Nu jävlar är jag på G, och inte bara jag utan Mamma, Ida, och Idas mamma Anna. Nu är vi laddade för att vårt lilla "Napkin Team" (intern skämt) åter ska tillbaka Fuerteventura! I mitten av januair, under min födelsedag, så är vi nere på soliga, lugna, vilda, roliga, underbara, spännande, skrattande Fuerteventura, Barcelo Jandia Playa!
  
   Det blir 4e gången jag är där. Vi har varit på Fuerteventura julen 06-07, våren 08, Julen 08-09 och nu ska vi jan o10. Ska bli super roligt... Men... Jag har ingen bikini.
  Jag fick reda på resan i förrgår och igår kväll kom jag fram till att jag inte har någon bikini som passar. Bikinin jag hade i sommras passar inte längre. Jag har letat igenom hela jävla internet och alla tänkbara sidor efter bikinis men ingen säljer ju det nu. HM hade många men ingen som jag skulle kunna tänka mig använda, eller fans i min storlek. Så nu är jag på jakt efter att istället låna en bikini av någon kompis. Får se om jag hittar något jag kan tänka mig ha på mig.

Nu såg ni alla föreseten att jag skrev o10 (nolltio) för jag tycker faneme det låter bättre. Bara 10(tio) låter ju hur skumt som helst.. Men frågan är ju vad bör man säga? Man säger ju 08-09-??. Det låter ju förjävligt alltså.
  
Så här kommer mina frågor till er:
- Var kan man hitta bikinis såhär års som inte kostar 2000000kr. (Internet sajter och vad som ni kommer på)
- Vad borde man säga o10 eller 10? Vad kommer du säga?
Ninette

Testa dessa:http://www.bubbleroom.se/category/bikini/2584/bikini.aspx?intGender=2&intSupplierId=1

http://www.korsetten.se/bikini-badmode-c-18.html

http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=38649

2009-12-17 | 13:40:14 |
IdaAspberg

Fan va man är taggad eller!!

010 låter bättre, x)

puss på dej bästa vän

2009-12-17 | 21:05:32 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!