Morgonblogg

Godmorgon på er! *Gäsp*.
Idag börjar jag dagen med innebandy uttagning till skollaget klockan 09.45. Såklart passar inte bussarna från bondelandet här så jag kommer vara där typ 09.20. Hade hellre sett att pappa kom och körde mig men han var upptagen så nu blir det istället ta bussen klockan 09.02. Får gå hemifrån 08.45... ONÖDIGT!

Jaja, jag ställde i alla fall klockan på vanligt idag och därför är jag nu vaken. Får gå och fixa mig snart!!

Efter uttagningen ska jag till Kattegatt och skugga Ekonomi... Är inte särskilt sugen på att gå linjen längre eller att besöka skolan... Så förmodligen kommer detta bli en hemskt tråkig dag.
Om jag vill, inte har ont i handlederna och orkar så ska jag även träna idag efter detta. Så om jag tränar är jag hemma någon gång vid 18.30.
Någon mer en jag som hatar att typ åka hemifrån 08.00 och komma hem sent?

Jag hatar det... Riktigt mycket också!

Nej nu får jag gå och se katastrofen i spegeln och försöka göra något åt det!... Opps! Nu har jag 1h 15 min på mig innan jag måste ha gått! Skynda skynda!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!