Kändis?

Först vill jag be om ursäkt för att det inte finns några bilder till inläggen. Hade mer en gärna redigerat lite bilder och lagt ut dom men eftersom jag inte har min egna dator så kan jag inte göra det.

Här kommer i alla fall det som jag tänkte skriva i inlägget huvudsakligen.

TÄNK om man hade varit kändis? Eller varit en storbloggare?

Om man hade varit en känd bloggikon som Kissie (får ingen länk för jag gillar inte henne eller hennes blogg) och känd för hur man driver folk till vansinne med sin extreema bitchighet?
Om man hade varit som Wysteriia och haft en blogg som testar smink, vart makeup artist och jätte framgångsrik?
Om man hade varit som Steffi och varit så känd att man går på blog awards?

Ibland fantiserar jag om hur det hade varit att vara sådär lagom känd. Kunna få gå på någon gala? Folk hade faktiskt brytt sig om mitt liv? Att kanske kunna köpa en mini laptop och ha med överallt? Kunna blogga när jag vill och hur jag vill?
Eller bara bli uppskattad för det jag gillar att göra, för att jag är jag?

Bara en tanke jag har. Fick den nyss medans jag tittade på en film "Delirious". Handlar om en kille som var uteliggare, han blev kompis med en paparazzi (stavning på denna datorn fungerar inte, därför jag stavar som en kratta) som senare ledde till att han blev känd.
   Tanken bara slog mig.
" Vakna på morgonen, se sig i speglen och kunna säga till sig själv; Fan folk bryr sig om att jag är jag"
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!