Gratisbio.se

Åter igen vill jag tipsa alla mina läsare om GratisBio.se.

dd

Varför ska just du bli medlem?
- Jo...
Det är nämligen en 100% seriös sida där du tjänar dina poäng jätte enkelt och sedan byter ut dina poäng mot presentkort (bland de flesta kända affärskedjorna), biopresentkort och även tidningsprenumerationer.

Hur samlar du "Jätte Enkelt" poäng?
-
Det du kan göra för att få poäng HELT GRATIS är att tävla om priser så som tv, playstation och presentkort. Du kan även delta i undersökningar, även det helt gratis.
Varje gång du loggar in, skriver i någons gästbok, blir vän med någon eller betygsätter annonser får du också poäng. Så tekniskt sett behöver du bara logga in och göra de 4 sakerna dagligen så frå du poäng för det.

Varför tveka?
- GratisBio.se är verkligen en kanon sida. Det är inget att tveka på alls. Dessutom om du blir medlem genom att klicka HÄR så får du inte bara 50p i välkommst present utan också 25p för att du anger mig som värvare.
Alltså får du 50p + 25p (av mig) = 75p. (Det krävs endast 200p för att få valfritt presentkort på tex. h&m).
Jag vill också nämna att det tog mig endast 7 dagar att få ihop 200p.

Testa, det är gratis. Du har inget att förlora! Välkommen till en kanon bra hemsida.

gg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!