DANSA framför spegeln.

Är det bara jag som älskar att titta mig i spegeln, göra några söta dance moves och gå vidare? Eller när det kommer en bra låt ställa sig i speglen och dansa? Nej, jag tror knappast det! Så nu tänker jag avslöja det inte alla andra gör. Nu tänker jag berätta om vad jag slutade med för 1 minut sen. Jo...
   Jag slutade precis dansa framfrö spegeln. Här framför spegeln har jag stått i säkert 45 minuter och dansat. Haft jätte kul och blev till och med lite varm. Trevlig kvällsaktivitet får jag erkänna. 

Här kommer 2 av de videor jag har stått och tjuvkikat på samtidigt.


(Och ja... jag hade högklackat på mig ^^.)SÅ kom igen nu alla spegel-dansare jag vet ni vill, haha!

Nu ska jag nog sätta på lite musik och lägga mig. Är ju trots allt nyår imorgon. Får se om jag lyckas komma levade hem imorgon med tanke på att det är nyår, alla vet vad det innebär, och att jag ska gå i högklackade skor. Update imorgon om hur det går. För övrigt så ska jag ha på mig min nya leopard klänning. Har ingen bild eftersom jag fortfarande... suck... inte har mig egna dator. Googlade och letade men hittade inte ens något snarlikt. Jaja.
   Nu går jag och nattar mig för idag. Hörs förhoppningsvis imorgon. Puss.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!