The Hitchcocks, Marinfestivalen 09.

Marinfestivalen. Vi snackar 2009, hamnen, halmstad.
Mörkret har lagt sig och några random killar stiger upp scenen.
"Aja, vi kan stanna och se vad dom spelar för nått"'
Vi ställer oss i mitten. Dom börjar spela och första låten känner man igen. Ingen av mig eller mina vänner kan identifiera den. En helt okänd låt kommer. Sen Kommer timbuktu, alla vill till himmlen remixad. Vi dansar och blir glada.
Sen jävlar drar The Hitchcocks på Vääääärldens shoW!
   Dom blandar äcklig rap som eminem ( eller vad tönten som inte kan sjunga heter) med pop och gör om värdelös musik till något så otroligt bra så det finns inte! Inte nog med det dom kör rock, pop, hela köret.
Robbie Williams & Metallica rockade min kväll. Det blev en helt underbar show!
Längst fram, en grön t-shirt, piercad, överlycklig tjej. ÅÅH JA! Hon stod där och diggade låtarna som aldrig förr. Hon var lycklig och fick till och med ett finger pekandes på henne. Åååh ja. Hon hade så grymt kul att hon blev kär i detta bandet.
Hon är jag och jag är så grymt tacksam för den showen. SOM FAN!
När dom kommer till halmstad igen finns det en tjej som kommer vara längst fram, jag!

Tack för en underbart rolig kväll!hitchcocksMatte

Hola Chica!

Läste faktiskt en skvätt på din blogg, du har humor jag skrattade högt ett par gånger:)..

Framförallt är det ju skitkul att ni tyckte det var så bra/kul i Lördags.. Tack för det, vi hade oxå svinkul och hoppas verkligen att vi har vägarna föerbi Halmstad långt innan nästa sommar... Check our schedule! Puss!!

2009-08-06 | 04:59:54 |
Anonym

Förresten... några "random killar"..Hmmm... :)...

2009-08-06 | 05:01:41 |
Matte

Vänta nu.. ett par "random killar"!!? :)..

Läste en bit på din blogg.. I like, du har humor!..

O tack för inlägget, vi hade oxå verkligen skitkul o hoppas verkligen att vi é tillbaka i Halmstad snart, men i värsta fall ses vi nästa sommar, kolla vår kalender.. Tack för en toppen kväll!! Puss

2009-08-06 | 05:09:13 |
Matte

Skönt psycho stuk härifrån... verkar ta typ 5 min innan inläggen postas på denna sida.. därav detta dubbla Kokakanin inlägg :)... /Hitchcocks

2009-08-06 | 05:17:14 |
matilda

Haha va roligt att du gillar bloggen!

Ni var några random killar, vi hade ingen aning om vilka ni var, ni kuta omring och någon liten nizze sprang och frågade om ni kunde köra igång 15 ggr. Vi skratta ganska gott åt detta. Hah, men vi ser när ni kommer tillbaka nästa gång! I will be there :D puss

2009-08-06 | 19:40:38 | http://matildaandren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!