Ny piercing?

Nu ligger jag i MIN säng i MITT rum i MITT hus. (Gud va roligt det är att säga att jag har ett eget hus, jag ligger verkligen och flinar åt min lustighet själv också, patetiskt, hah!)
Funderade nyss på när jag ska pierca mig igen. För jag vill ju ta en till i brosket, men jag har fortfarande lite problem med den jag har nu så de är nog ingen bra ide. (Den varar, och blöder så liiiiiite problem kan man ju kalla de.)
   Men sen vill jag ju ta en i bröstvårtan (de är grymt snyggt). Men jag vill inte ta den än, dels för att de kommer bli infektion nu medans sommarn och hösten fortfarande är i gång så man eventuellt badar, (märk att jag säger evenentuellt för bara tanken på att jag ska bada får mig frysa), och dels för att min mamma kommer strypa mig så jag behöver tid att bearbeta henne.
   Men just nu känner jag för att göra det, men de skulle inte vara så smart.


Men nu får mitt korta inlägg vara enought for today så nu bör jag gå och duscha.

hade.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!