run

Nu har jag överträffat mig själv igen! Jag är helt fantastisk på att överträffa mig gång på gång. Nu har jag faktiskt varit ute och joggat TRE dagar i rad. Först i Torsdags med Ida, sen i Fredags med Michelles hund nikki och sen igår med Ida. Är man bäst eller är man Gud asså?! Jag är helt fantastisk. 1 och en halv timme tre dagar i rad... Fan jag är sjukt stolt.  Jag borde ju gått ner 30 kilo nu, minst. Men inte det nej. När jag tittade på vågen i morse hade jag gått upp 1 kilo. Hur kommer detta sig!!!
Detta har jag grubblat på hela jävla dagen! Hur kan jag efter massa massa träning gå upp ett kilo? Det är ju liksom lika sant som att humlor INTE kan flyga. Fuck vågen säger jag.

Sen nu denna helgen har jag levt på pannkakor. Har käkat det till lunch och kvällsmat sedan i fredags. Uch vilken fantasi jag har, det är helt sjukt.

Sen måste jag bara berätta vad som hände inatt. Först så ringde någon inteligensbefriad idiot och snackade massa. Sen skrattade jag åt han som fan, för han hade as kul dialekt. Sen så helt plötsligt tyckte han jag skulle göra masssa saker. Då skratta jag åt han och sa han var pucko och klicka. Sen så vaknade jag vid 4 av att nån ringde anonymt. Sen började denna han spela och sjunga för mig i 20 min. Sen sa han godnatt och la på! Lustiga tele samtal tycker jag minsann..

men nu fick jag huvudvärk så jag pyser och kollar på wipe out ist.

Hade bra.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!