watch out, dålig-humör dag

Hejhej!


Denna dagen suger. Jag har världens värsta humör och har haft det hela dagen. Många vet att jag kan ha ganska dåligt humör ibland. Om det bara hade gått ut över mig hade det inte vart så farligt. Men nu går det ut över alla.

Varenda en som är i min väg sprängs i bitar när jag blänger på dom. nästan i alla fall...

Det hela började med att jag var svin trött igår. Sen tjurade jag på Ida, vet inte varför egentligen men jag gjorde det. Sen på kvällen tjurade jag på mig själv. Sedan i morse vaknade jag, förbannad som en jagad geting och trött som ett as. Sen fixade jag mig, och sminket gick åt helvete. Håret också... sen kom Ida och så sa mamma typ hejdå. Och så blev hon arg för att jag smällde igen dörren och så skrek jag lite på henne. Sen cyklade vi till skolan och jag sa inget på hela vägen.

På matten hade vi vikarie, han frågade mig 293973289 ggr om jag mådde dåligt eller vad som hänt. Efter svenskan så hade vi spanska.

Vi fick tillbaka våra spanska prov, jag hade ett fel på glosorna och lite grammatik i det man skulle skriva om sig själv. Och så fick jag MVG. Jag blev glad i 3 sekunder sen så gick jag återigen tillbaka till tjurandet.

Efter en lunch som bestod av kastrerade korvar så hade vi SO, jag tjurade hela den med och sen stack jag hem och lämnade stackars Ida. Jag hatar mitt humör med såna här dåliga dagar.

Det värsta är att jag kan inte hjälpa det, jag liksom tjurar och vet att jag gör andra besvikna/sura osv. men ändå så kan jag inte sluta tjura. Det är inge kul, jag känner mig så dum sen när min dåliga dag är över.


Sen hela dagen så har jag haft skit ont i magen. Den har typ vart svullen och öm. (inte mensvärk). Så jag är lite orolig. Men ja...


Alla andra får ha det bra (watch out for me. )john:-)

va du var väll glad hela dan idag lr missa jag nått XD;)

2008-09-30 | 22:06:58 | http://kagis.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!