vad har hänt?

hejhopp!
jag har inte haft tid att skriva denna veckan hitills, men nu ska jag göra en kort resume om det fantastiska liv jag haft denna veckan.

måndag: Skoldagen var vanlig och trist, sen pallade jag inte träna efter som vi skulle träna med flick 4, och deras tränare är något ( jätte) psyko. så det är inte kul. istället för denna underbart värdelösa träning så stack jag med ida till stan och sedan hem.
Efter som mamma och pappa vart gifta i 18 år denna dagen käkade vi på gudomliga harrys. och åt dom ännu gudomligare saftigare godare kycklingvingarna.
Jag var sopnedkasst denna måltid och käkade lite drygt halva mammas nacho tallrik med. hehe inte alls matvrak nejnej..

tisdag: skola, sen hem. sedan pluggade jag SO mellan kvart över 2 till kvart över 4 och sedan efter det spanska till 17 oo, sen skrev jag i boken om mej till sex på kvällen. Plugg dag. den kommer aldrig upprepas...

Onsdag: skola, eller ja.. först en lektion svenska sedan skulle jag till dokorn och fick på så vis missa hemkunskapen.
jag skulle cykla till doktorn.. så innan jag cyklade från skolan ( denna resan skulle ta 10 min max) så ringde jag mamma för att säga att jag var på väg.
visst sa hon kör så och så och så...
jag bara : men inte så då? det hållet kan jag ju iallafall.
nej men kör på den gatan och sedan den och så är du framme. ( mycket bra beskrivning av henne)
visst tyckte jag och trampade på.. jag cyklade i den tunga uppförsbacken och svängde där jag trodde jag skulle.
detta visade sig vara totalt fel håll och jag körde vilse. efter ca 30 min så hittade jag till det förbannade sjukhuset com jag är säker på flyttade sig. för det låg långt ifrån där det låg innan ( eller ja , som jag trodde det låg ).
men jag kom till doktorn, hon föreslog att jag skulle sluta i gympa, men det kan hon glömma.
efter doktorn käkade jag med faster och snackade om peter med henne. hehe.
sen var klockan ca 12. 15 . men inte orkade jag ta mig tillbaka till skolan? nejnej. jag cyklade hem.
hemma pluggade jag lite spanska och sen lite so, kollade på tv och hade en vanlig lugn dag.

torsdag: vaknade arg som ett bi.. duschade och det vanliga. käka, skolan.
väl i skolan hade vi vikare ( bigitta ) på matte så jag och ida gjorde typ 7 tal. sen hade vi spanska prov och jag hade bara ett fel, grattis till mig.
efter spanskan hade vi so, jag sandra och ida satt i grupprummet och snackade om vad vi skulle göra i helgen när vi ska sova hos sandra. planerna får ni kanske höra en annan dag. efter det hade vi lunch.
sen skulle vi ha NO, men ingen jävla vikarie dök upp så vi fick sluta klockan halv 2. jag och ida cyklade hem till mig och drack. när vi sitter vid matbordet och käkar piggelin så ser ida på något sätt ut som dumbo.
Jag skrattar så jag håller på att dö och när ida inser att hon ser ut som dumbo skrattar hon med.
denna dagen har jag också uppnått ett nytt mål, för när vi käkade glass lärde jag mig ( så gott som iaf) att lägga tunga runt en glassbit. riktigt kul att kunna, det har alltid varit ett av mina livs mål. så nu kan jag pricka av det på listan.
efter det stack ida till nårra och jag till träning.
innan träningen ringer peter. jag bli jätte förvånad och as glad. vi snackar en kvart sedan börjar träningen. inga tränare var där så vi fixade det själva. sen efter en halvtimme kom våra tränare. vi körde matta och mina flickisar blev jätte bra.
lite hopp körde vi efter det och jag tjurade på carolina lite, men efter som jag löst allt så slutade jag efter ett tag. på hoppet gick det i vilket fall ganska okej.
nu är jag hemma och ligger och har tråk.
men ha en trevlig dag alla !

ida aspberg

älskaar deehj <33

2008-09-25 | 20:48:16 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!