utvecklingssamtal =O

Hallå!


Denna dagen började bra. Allt på morgonen flöt på kanon. Sedan innan Ida kom upptäckte jag till min fasa att det var bara 7 grader ute. Jag var förtvivlad, jag skulle ju förfrysa med cykel till skolan.

Då kom pappa på en briljant ide. Nämligen att jag skulle ta min bombar jacka (mc-jacka). Vilken ide, om man vill se ut som om man väger 362 kg och har fetma.

Men vad gör man inte för lite värme. Sagt och gjort, pappa letade upp jackan och jag tog på mej den. Jag kunde inte hålla tillbaka ett skratt. Jag såg as kul ut. Men så fick det bli. Jag tog väskan och så kom Ida.

Efter en underbar kall cykeltur till skolan hade vi matte. Underhållande verkligen. Sedan svenska när vi började med "boken om mej". Det ska bli riktigt kul faktiskt. (uppmärksamma att detta är i skolan och att ingenting någonsin vart kul i skolan innan nästan, haha.) Tänk att få skriva en hel bok som bara sej själv. Tänk på hur ego man får vara då. Men ja mer om det senare.

Vi hade spanska, sen lunch. Och SO. Dagen slutade och jag och Ida trampade oss hem i motvind.

Väl hemma åt jag för ovanlighetens skull och sedan efter lite tv tittande kom mamma och vi åkte på utvecklingssamtal. På utvecklingssamtalet sa Margareta att jag var duktig på svenska skulle lätt kunna få MVG och att jag nådde målen i SO, vilket betyder knappt G, haha. Jag hatar SO! Men det gick bra.

Nu hemma ska jag äta god mat. Trevligt för mej tycker jag allt. Aja.

Hade bäst.ida aspberg forsure

vi är bra :)<3

2008-09-16 | 21:02:36 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!