rakolycka

Hejhej!


Denna underbara dagen kallas Fredag. Fan vad skönt det är att det är fredag. Denna veckan har gått så sakta och segt. Men nu är den slut.

Idag har vi börjat med musik. Det gick ganska bra, jag har ju lärt mig andra Accord än ZQ nu. Vi spelade lille katt halva lektionen men ändå.

Efter mentors tiden hade vi engelska prov. Men duktig som jag är hade jag såklart inte tränat och trodde bara det var ett vanligt läxförhör. Men så var inte fallet. Jag blinkade med ögonen och lyckades få sitta jämte Maddis. Lyckligt för mig, nu har jag i alla fall inte IG.

Sen hade vi SO. Där hände inte så mycket mer en att vi fick 24 sidor som vi ska ha i prov tills på fredag. Inte alls jobbigt, nejdå. JO! men okej.

Efter en trevlig lunch så stack vi till idrotten. Innan idrotten började rockade jag rockring. Duktig som jag är rockade jag med 4 st. sen kastade Ida och Magnus in ringar som jag skulle få in och fortsätta rocka med dom. Så duktig var jag dock inte. Alla ramlade och jag la mig ner på golvet och skrattade.

Maddis och Ida kommer och sätter sig jämte mig. Jag och Maddis flög flygplan efter som vi är så fantasifyllda. Efter några sekunder i luften ramlade Maddis pladask. Men det fick gå så med.

Sedan satte vi oss ner. Då plötsligt ser jag ett långt stort sår på Maddis ben. Det ser ut att komma från en rakhyvel så jag säger:

•-         Har du varit med om en rakolycka?

Jag skrattar och Ida och Maddis med.

•-         en rakolycka baserad på sann historia, säger Ida.

Ahahaha,!!!!

Jag as knäcker mig och skrattar hur mycket som hälst.

Efter att jag lugnat mig har vi idrott. Nämligen basket. Det mest otroliga händer denna lektionen. Någon som vet vad?

Jo...

Jag gör 2 mål! Helt otroligt. Jag verkligen suger på basket. Men vi spelade match och jag gjorde 2 mål. Stolt är jag i alla fall, haha.

Sedan trampade jag och Ida hem till mig. Hon ville ha lite att dricka och så skulle hon läsa dom 4 kapitel jag skrivit hitintills i boken om mig. Hon sa att dom var bra.

Sen åkte hon och nu sitter jag och kollar tv.

Mina föräldrar kommer inte hem för ens vid 7 ikväll så jag får laga lite "vatten i örat".

Ja, mer en så händer väll inte idag.

Hade bäst! Rakolycka baserad på sann historia, haha. ida aspberg forsure

haha sikken dag, älska dej <33

2008-09-19 | 20:24:40 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!