orientering och sommartider.

Hejhej!

Nu är det äntligen fredag. Denna veckan har gått ganska snabbt som tur är. Tiden går ganska fort alltid. Speciellt när man inte vill att den ska det. Som när man är med någon man älskar, då fan ska tiden gå skit fort, men sedan när man har en tråkig lektion så ska sekundvisaren hoppa baklänges. Det är då fan, jag ska minsann uppfinna en makapär som gör så jag kan stanna tiden när jag vill, ni ska få se...

Denna dagen har gått fort och den har varit kul.

Först musik, då spelade vi gitarr. Jag, Ida, Maddis och Sandra fick spela sommartider med gyllene tider. Vi ägde (nästan) så efter att vi spelat och sjungit den två gånger ringde vi Peter och spelade och sjöng den för han också. Han tyckte vi var jätte duktiga (egentligen höll han på att gå i taket för att vi sjöng så falskt och för att vi var så tondöva). Efter att vi spelat klart så kom Margareta in så jag kastade ner telefonen i knäet och så fick vi spela den en gång till för henne, så Peter fick en repris också. Sedan så var jag tvungen att lägga på och så avslutade vi musiken.

Efter en 1 min och 3 sekunders rast hade vi mentorstid i bild salen. Eller vi hade klassråd. Det var ganska underhållande.

Jag, maddis, Ida och Sandra satt längst bak. Någon kille sa något om att vi skulle kolla på film med klassen och menade på att det vill han ta upp.

•-          det hör ju inte till klassrådet, sa Ida.

•-          Nej men Margareta säger ju det hela tiden. Om tar vi upp det på svenskan säger hon ju "det tillhör inte detta forumet" det får ni ta på mentors tiden. Men när vi väl har mentorstid säger hon bara "det tillhör inte detta forum " så när fan ska vi ta upp det då. Svarade jag.

Nej, visst. Sedan så tog Ida och Maddis upp att dom inte han äta för att maten var slut på lunchen och något. Då kommer ju intelligenta Philip L och säger :

•-          men Ida det är ju inte så viktigt med mat, äter du hela tiden eller?

Då kommer ju matvraket själv och lägger en lång utredning om varför mat är så viktigt.

•-          MEN PHILIP! Säger jag. mat är fan det viktigaste som finns nästan, för det första måste man äta för att överleva, sen så är det as gott och sen så r det bland det bästa som finns, ÄTA.

Jodå, så är det enligt mig. Sedan fortsätter klassrådet.

•-          Är det något mer ni vill ta upp, frågar Adam.

•-          Att din gula tröja är skit ful, viskar jag till Ida. (Adam du behöver inte ta åt dej)

Efter det avslutar vi rådet och går och har engelska. Jag fick tillbaka mitt prov. Det gick bättre en förväntat men fortfarande hade inte mina inre önskningar om att Jenny skulle kolla fel så jag fick alla rätt gått in.

Efter en 3 minuters rast hade vi SO prov.

Jag skrev som fan och men lite hjälp av Ida och Maddis så fick jag åtminstone ett G.

Efter det hade vi lunch och då tog Ida min Mat! Det lilla äcklet stod med mig och skulle ta den sista maten och så tog jag upp på en sån stor sked och då kom hon 2 ggr i rad och tog av det från min sked och la det på hennes innan jag han göra något åt det. Elakt av dumbo tycker jag!

 Efter det hade vi orientering på idrotten. Men jag, Ida, Maddis och Sandra fuskade på det smartaste sättet ever.

Kartan var åt 2 olika håll med 9 nummer, så vi tog telefonerna så gick jag och maddis åt ena hållet och letade efter 5 nr, undertiden som Ida och Sandra gick åt andra hållet och tog dom andra. Sen ringde vi till varandra och sa svaren. As smart.

Jag och maddis var som barnungar efter som vi var klara jätte snabbt så hittade vi ett stort träd med massa skit stora mega feta rep. Dom satt vi och lekte i. As kul.

Sen gick vi tillbaka och vi fick skit mycket beröm av Magnus efter som att vi var den ända gruppen som inte fuskade. (som han kom på)

Efter det cyklade jag hem och nu är de bara chill.

Hade bra alla fans ! Adam

tack så mycket matilda det var ju trevligt sagt ironi

jag fick också beröm av magnus för jag fuskade inte trodde han :P

2008-09-26 | 23:43:59 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!