babbarna xD

Hallu!


Denna dagen är en måndag. Det är måndagen den 22 september. Det var skola idag. Vi hade engelska med en vikarie som hette Jenny. Jag, Ida och Maddis jobbade tillsammans med dagens arbete. Eller ja. Först var det bara jag och Maddis men sen kom Ida och gjorde denna dagen till en historisk dag. Hon skrev nämligen av MIG! Detta har då aldrig på mina 14 år 9 månader och 4 dagar hänt så det är fantastiskt. Vi blev i alla fall klara med det vi skulle och så ropade jag:

•-         Vi är klara, vi är klara, vi är klara, vi är klara, vi är klara...

Så höll jag på tills hon kom och tittade och sa att vi skulle göra en annan sak. När vi hade gjort klart den (för det var en lätt sak) så ropade jag åter igen:

•-         Vi är klara, vi är klara, hallå vi är klara, vi är klara...

Hon kom igen och efter ett suck gav hon oss ännu en uppgift. Vi blev tjuriga och struntade i det. Sen efter det hade vi svenska. Vi snackade om "boken om mig" och efter det jobbade vi lite. Vi hade mentorstid, och jag, Ida och Maddis satt och petade på varandra så vi skrek och Margareta fick anfall på oss. Lite kul.

Efter en trevlig lunch som bestod av curry korv och ris så hade vi NO med. Gissa? KENT! Jag, Ida, Maddis och Sandra jobbade i ett grupprum och slapp på detta vis Kents andedräkt nästan hela lektionen.

Jag kunde ju då som vanligt inte låta bli att retas när han kom in så jag satte ju igång en diskussion. Sedan utan att han märkte det snodde jag 2 pennor som låg i hans bröstficka.

När han då kom på det så fick han ena tillbaka men den andra la jag i bakfickan. Elak som jag är gav jag inte tillbaka pennan för ens han gick med på att byta sin dyra bläckpenna mot en ny blyertspenna som jag behövde.

 Efter bytet gick vi och hade idrott. Vi lekte lekar, typ kinesiska muren och någon annan meningslös lek som Magnus fick depressions ångest efter att ha haft. Jag ville ju inte göra som han sa och alla andra staplade sina madrasser på en hög med några offer underst.

Han var ju förbannad och efter det slutade vi.

Jag och Ida traskade in till stan. På vägen fick vi syn på ett smaskigt äpple träd. Mums tänkte jag. mums tänkte Ida.

Så vi beslutade oss att försöka få ner varsitt äpple. Efter en liten hoppande uppvisning så fick vi ner 2 små äpple. Vi fortsatte färden.

Efter ca 15 meter hittade vi ett ännu finare träd med äpplen. Och såklart ville vi ha ett nytt.

•-         Undra om jag har något som kan gå sönder i min väska, sa jag fundersamt.

efter några sekunders funderande kom jag fram till att det hade jag inte. Så jag skickade upp väskan rakt upp i trädet.

BANG!

Och sedan kom väskan i 1000 km/h nerfarande och efter det 3 jätte fina äpplen. Lyckat förslag. (det var en jävla tur att jag inte blev träffad av väskan eller äpplena, för då hade inte jag vart lika glad nu.)

Sen efter det gick vi in och käkade pasta på Pasta huset. Jammi, säger jag bara.

Vi kollade lite på H&M och sedan gick vi inom Telia.

Och vem träffar jag där just när vi ska gå om inte... Babbarna. Jag har inte berättat en om när babbarna kom så jag ska göra det nu.

Det var förra väckan och jag var hemma själv. Jag satt och kollade tv och så ringde det på dörren. Jag öppnade och där stod 2 män i kanske 27 års åldern. Dom började snacka engelska vilket jag inte var beredd på så jag fattade inget.

Efter att jag bett dom ta det en gång till fattade jag att dom undrade om vi hade något rum att hyra ut.

Jag sa att vi inte hade det och dom började fråga vad jag gjorde och massa. Men jag fick tillslut iväg dom.

Jag tyckte detta var lite obehagligt och ringde pappa. Han sa att jag skulle bara kolla så dom stack. Det gjorde dom, trodde jag.

Jag ringde Peter och skulle fråga om en sak så ringde det på dörren igen. Och vem var det? Svårt att gissa, juste babbarna.

Så sa dom typ förlåt att vi stör igen och sånt. Dom ville ha tele numret hem. Jag visste inte vad jag skulle göra och ville bara få iväg dom så dum som jag är gav jag dom numret. Dom frågade vad min pappa hette och vad jag hette och om jag hade mobil, men det numret fick dom inte. Sen stack dom och jag tyckte det var jävligt obehagligt.

Men tillbaka till Telia.

Så träffade jag dom där. Dom kände igen mig hälsade och frågade hur jag mådde, jodå jag mådde bra. Och sen så sa dom att dom hade vart vid mitt hus idag och knackat på men ingen var hemma. Jag sa att det var för att alla jobbade kanske och sedan började dom fråga nått mer, men Ida räddade mig och jag fick bara säga att jag skulle gå.

Så vi gick.

Vi gick och kollade på en jacka till mig, en fin hittade vi. Sedan gick vi snabbis till Kicks och sedan in på apoteket.

Väl inne på apoteket lämnade Ida mig för sin träning och jag gick hem.

Nu hemma så sitter jag och väntar på att vi ska in till stan igen. Mamma och pappa firar nämligen 18 gifta år.

Grattis!

Så vi ska in på Harrys och käka. Kycklingvingar kommer det bli för min del. Fan vad det är gott. Det är typ det godaste jag vet. Harrys kycklingvingar!

Men alla får ha det så bra.


v. 45 längtar jag till... Ida vet varför <3Alina

haha kul läsning! :)

2008-09-22 | 20:30:18 | http://emmiealina.blogg.se/
Ida Aspberg Forsure:D

HAHAHAHHAHAHA

denna dagen var mkt bra.

bra skrivet med.

älskar deeehj ;D <33

2008-09-23 | 14:33:12 |
Adam

hahaha xD du måste berätta om du träffar babbarna nån mer gång :P

2008-09-23 | 16:25:16 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!