Vatten i örat ( bokstavligt talat)

Sha!

Idag är det söndag och i morgon är det skola. Vill inte, men jag måste precis som alla andra.
Denna helgen har varit trevlig, felicia bik har sovit hos mig.
Först på lördagen så tränade jag, det gick inte bra för jag skadade ryggen igen, typ sträckte den. Efter träningen så duschade jag och efter ett tag så kom felicia. Vi beslutade att vi skulle gå till hemmakväll och hyra lite film, så efter som vi är under 15 så var vi tvungna att snacka med pappa. Han sa att han lika väl kunde köra oss. Bra tyckte vi och så gick vi och satte oss i bilen. Och där fick vi sitta.
Vi satt och snackade och efter inte mindre en 40 minuter så fick jag gå till pappa och säga till att vi skulle åka NU. Så han kom och vi körde. Inne på Hemmakväll tog det oss 45 minuter att hitta 5 filmer. Vi tog en skräck, " dead silence" och 4 komedier.
Hemma så käkade vi och sen kollad evi på en av komedierna, den var helt konstig. Efter det så Bestämde vi att vi skulle kolla på Dead Silence. Det började såklart direkt med en såndär docka ( JAG HATAR DOCKOR ). Efter kanske 5 minuter i filmen hade jag skrikit en gång och vi pausade filmen för att lugna ner oss och ringde peter. Han gjorde inte precis saken bättre, nej han sa nämligen " Men ni kommer vara så rädda att ni inte vågar skrika ens". Det gjorde ju såklart inte det bättre.
Efter typ halva filmen la vi på och kollade klart på den utan mer pauser. den var ganska bra, och inte så hemsk efter ett tag.
Efter det gick vi upp på mitt rum också kollade vi på någon mongo film. Efter det snackade jag och felicia ett tag, och sedan satte vi på ännu en film.Felicia somnade ju som vanligt ( trots att denna dagen hade hon slått personligt rekord i att vara uppe ). Då stängde jag av filmen.
Jag ville vara elak så jag ringde och väckte peter och beslutade enväldigt att han skulle vakna och snacka med mig för att jag var så pigg. Vi snackade massa och så vaknade felicia till efter en timme ungifär. Hon somnade och efter en timme och en kvarts telefon samtal så lät jag peter lilla sova igen.
Jag hade då beslutat att jävlas med felicia och väcka henne. Så...
... jag fyllde munnen med mineralvatten och lutade mig sakta över henne och spottade ut allt i hennes öra!!!
Hon vaknade som planerat.
Efter ett antal svordomar och efter att jag skrattat sönder mig så klättrade hon upp i min säng. Men som vanligt så kan inte hon ligga stilla utan tryckte ut min under hela natten så jag blev skitförbannad och i princip slog in henne i väggen.
Vid klockan 7 så fick jag nog och hoppade ner på hennes madrass istället.
Sedan sov vi till halv 12 och efter ett vi fixat lite saker så stack vi till henne och bakade kladdkaka, mums.
Sen spelade vi Starwars Battlefront ( eller nått) och efter att vi klarat det så spelade vi Guitarhero, jag blev duktig, klarade att spela på Medium faktiskt. sen stack jag hem och nu är det nu.

Trevlig dag alla, och p.s om någon vet hur jag kan jävlas med peter på natten när han ska sova här, komentera det. !!

Felicia

hahahahahhha , bästa bloggen bästa dagen <3 älskar dehj

2008-10-05 | 19:19:15 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!