always look on the bright side of life..

hallihallå!

Alla vet vilken låten "always look on the bright side of life" är, eller hur ? den har fastnat i mitt huvud, och i andras med. den kommer nämnas många miljader ggr denna blogg.
Dagen började i sängen. Jag vaknade och var trött som ett ** . Efter att jag snoozat klockan en gång pallrade jag mig in i duschen. Efter en vanlig morgon så kom Ida och Anna och hämtade mig, efter som det regnade och vi ville inte bli blöta.

I skolan hade vi först svenska. Margareta hade läst igenom min "boken om mig" och gav mig massa underbara komplimanger om hur bra den var. " den är som en riktig bok" och blablabla... positivt var det iallafall. Under denna svenska lektion så sjöng jag, ida, maddis & sandra "Always look on the bright side of life" 17 grr MINST.
Sedan hade vi hemkunskap och jag Ida och Sandra gjorde bulgurpanna, lite ganska för jätte mykcet bulgur men men. gott ändå.
Alla utom jag och Ida hade matkrig och Anita fick ett mindre hysteriskt anfall. men efter det så slutade vi och vi hade en lång rast/lunch.

Jag maddis & ida sätter oss på denna rast i ett grupprum och Ida & maddis spelar 500 medans jag  läser massa frågor från " så kan det låta".
ÅÅHH ÅÅHHHH ÅHHHH ÅÅÅHHHH !!!! skrek jag så fort det var en fråga jag tyckte var bra eller som dom borde kunna.
HALLÅ HALLÅ LYSSNA NU, skrek jag så fort det var en låt som jag kände igen som dom skulle gissa.
När det var en låt jag skulle sjunga så sjöng jag HÖGT ut denna sång när det kom.
Sen så var frågorna slut och då hittade jag TP frågor istället.
När jag satt och frågade massa meningslösa frågor som igentligen ingen bryr sig om svaren på fick jag ett sms. i det stod följande ( exakt ):

Tänker på dej me. Satt och snacka om dej med patric. Saknar dej skit mycket. Fick dra för min lärare, ska bara kolla med min far så han inte bestämt något. Älskar dig kommer alltid vara din <3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH !!!!!!! skrek jag utan förvarning.

vad? undrade maddis.

Peter kommer på höstlovet, sa ida. och så var det.
peter hade nu på något magiskt sätt övertalat sin lärare att han ska skippa praktiken och komma hit till mig istället. fan vad glad jag blev. jag blev så lycklig att jag visste inte vad jag skulle göra. så i alla lycka kom EN , en ända glädje tår. men det vill jag inte berätta för peter. Men jag blev ju så jävla lycklig, ändå den jag älskar så sjukt mycket får jag äntligen träffa igen. helt underbart. Hela jag pirrade av lycka och jag kunde inte sluta le.
 men efter detta hade vi i alla fall matte. jag, ida och sandra satte oss i ett nytt grupprum.
Jag och Ida fattade inget, det var massa X och sånt. det var skit konstigt.
När vi satt där ringde älskade peter och så snackade vi typ 7 min eller nått. blev lika glad som vanligt att höra av han.
efter det kom vår vikarie James och skulle förklara. det tog mig 30 min att fatta, plus att jag inte fattar varför i helvete det är på det viset. men men.

Efter matten hade vi NO, hände inte så mycket där mer en att jag och Ida, maddis & sandra sjöng " always look on the bright side of life " 200 ggr. och så dansade jag med massa pöjkar och maddis. jag sjöng också. När jag Dansade med James så hade han ingen tacktkännsla så det gick inget bra. men ja.

Efter det skulle jag och ida gå hem. På vår långa färd så behövde vi såklart färdkost vilket betydde att vi stannade efter en lång bit ( ca 50 m ) och pallade lite äpple och sedan traskade vi vidare. Under hela vägen så sjöng vi vår låt. gissa vilken??
kanske ... ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE... 
fast denna gången bytte vi ut orden. så jag och ida sjöng tillexempel. 
" nu börjar det reeeeegna , duhduh, duhduhduhduhduhduh.. "
 och så höll vi på så hela vägen till Zoo affären då vi tog en paus. vi gick in och kollade på ida's blivande husdjur. Nämligen Nicho. 
Nej jag skojade bara, men En GUPPY, eller ja 2.
en hon och en hane.

Dagens lärdom :  Guppy Fiskar tar det ca 3 veckor för att får små fiskar. alltså det tar bara 3 veckor innan du har ett helt akvarie av guppy yngel.

Men efter den lilla utflyckten forstsatte vi vår långa vandring och vår fina sång. hela vägen hem till mig. folket kollade ganska mycket men det är det värt. Att sjunga med ida är ju det bästa som finns. ( efter massa miljader andra saker ).

Väl hemma hos mig så käkade vi. Så hade mina nya byxor kommit så jag skulle tvätta dom. det ända lilla problemt var att jag aldirg i hela mitt liv hade satt på en tvättmaskin. detta var då ett litet problem, men efter att ida hjälpt mig så fick jag efter mycket suck och skrik igång den förbannade maskinen. Under tiden hade peter ringt. och han, miche och Adde skrattade som fan åt mig, bara för jag inte kunde sätta på tvättmaskinen. men han ska få igen...
sen snackade vi massa, och så fick jag tjura lite på peter bara för han vart elak och sen förlät jag han jätte snabbt. och så sa jag att jag älskade han osv. 

Efter det så stack ida hem och jag böev ensam med tv:N. efter det mat och nu. NU .

Ha en underbar dag gott folk ! 

(bild på mej)
redigerad av ida och tillklippt av mig.

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE !!!
 

iiiida :D

puuuuuuuuuuuuuuuusss <3

2008-10-01 | 21:07:44 |
emma

Så fina ögon du har! (:

2008-12-01 | 17:47:55 | http://ephotograph.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!