En styck stukad fot.

Hej HÖSTLOV !

Nu äntligen är det höstlov. Efter en helt okej skoldag som gick hyfsat fort så är det nu officiellt HÖSTLOV. Denna dagen började med lite musik. Det kan ju jag behöva med tanke på hur musikalisk jag är...
Sen mentorstid, sen engelska.
På engelskan fick jag ett anfall på Philip Lindqvist. Han höll på med det ena jävelskapet efter det andra tillslut blev jag förbannad och skrek på han. Efter engelskan hade vi so. Omprov för vissa.
Jag hade ju (stolt) VG- men jag ville göra om 3 frågor och det var okej. Efter jag gjort de så käkade jag och sandra och sedan kunde inte jag andas pga. min näsa så jag blev tjurig och pyste hem. ( vi hade ändå bara idrott och tack vare gårdagens fristående show så kunde jag i vilket fall inte vara med med min stukade fot.)

Nu när det nämns så måste jag ju berätta om hur jag stukade foten igår på träningen. Jag ska frösöka berätta så bra jag kan så alla förstår.
Vi körde fristående på träningen. (Alla vet vad fristående är annars suger ni.) Så på fristående golvet så låg luftgolvet. Så fristående utan var mycke mindre men vi körde iallafall. Det gick ju bra för alla utom mig efter som jag är längst bak. Så när vi skulle köra en hopplänga i friståendet ( steg steg saxhopp) så stog jag redan i kant med luftgolvet. Så jag tänkte :
" Om jag tar ett steg upp på luftgolvet så är jag inte ivägen för alla andra och sabbar på så sätt inte hela friståendet"
Efter som jag inte hade mer en 2 sekunder på mig att överväga andra alternativ så tog jag ett steg upp på luftgolvet, körde ett saxhopp och landade.
Probemet var bara att jag körde för kort och landade på kanten av luftgolvet. Och vad händer då tror ni? JO:
Jag får stutts och flyger baklänges ner på golvet och min fot viker sig på något sjukt sätt. och Walla jag fick en stukad fot.
När Sandra ser mig flyga asknäcker hon sig och jag lika så. Jag haltar upp och haltar igenom sissta biten av friståendet.

Så nu tror jag alla har fått lära sig något nytt idag.
1. Försök inte rädda ett fristående utan att tänka igenon NOGA vad som händer efter du räddat just den delen.
2. Kör ALDRIG fristående med ett luftgolv på frisående ytan
3. Bli aldrig så klumpig som jag.

Ja, men iallafall. Efter jag kommit hem satte jag mig ( dö inte av shock ) och ritade. Jag ritade i 3 och en halv timme. sen känade jag tacos. MUMS säger jag bara. 

Nu är det snart bara 4 dagar kvar tills Peter kommer, Jag ska berätta om alla dagar som han ska vara här vad vi har planerat så får ALLA komentera om nya ideer elelr eventuella ändringar.

Onsdag: Han kommer 10:55 och jag och Ida möter honom. Vi tar hem han till mig och gör inget Speciellt/planerat typ bara snackar och sånt, kanske bakar något eller nått. Sen på kvällen kollar jag , ida och han film ( skräck ) och sover sedan i källaren.

Torsag: Vi vaknar och fixar oss och allt. Vi hittar på något ( sticker till stan, stranden eller något ). Sen 16.00 börjar jag träna och han får minsann sitta snällt och kolla på. Sen hem till Ida och så sover jag och peter där. 

Fredag: Upp och typ käka, sen sticker jah och peter hem till mig. Vi fixar oss och sånt. Sen vid kanske 14.00 så sticker jag , han och ida till maddis. Vi är där och sedan mot kvällen pyser vi till ida och tar med oss johan och lite film. kollar film där och sticker hem vid kanske 23.00 

Lördag :fyller min syster år. SÅ först vaknar vi, sen tränar jag 12-14 sedan duscha och fixa oss för släkt kalas. vi är med på det ett tag och sen tar vi oss till Ida och är där på hennes släkt kalas några/någon timme. sen hem tidigt och typ mysa, sova ( vet inte).

Söndag: upp och vara ledsen. fixa oss , sedan 13:10 ( tror jag ) går sthm tåget hem. Och sedan är höstlovet slut... ?!

Låter detta som en trevlig vistelse i Halmstad ?

Hade bäst alla !9 svarta och en vit

Hejhej!
Den 19:de oktober 2008 klockan 12:13 beslutade jag mig att skriva en liten tankeblogg.
Tankebloggen börjar redan igår när jag hade en piss dag.
Det hela började med en helt underbar dag. Jag kom till gymnastiken och var skit glad och dansade och hoppade av lycka. Synd är det att denna lycka inte fick förbli sådan. Det som började att utlösa min dåliga dag var att några (ska inte nämna namn) bytte från vår as bra musik till någon jävla fjortis musik. Typ Basshunter och sånt. Då blev jag trött på dom, sen kaxade dom och det gjorde inte saken bättre då blev jag ännu surare. Sen efter det gick det dåligt och då blev jag helt jävla pissed. Sen skulle vi köra hopp och så var alla as jobbiga och så ville inte jag köra mer. Då försökte Carolina tvinga mig, men det kunde ju hon inbilla sig. Så jag gick ut i omklädningsrummet och tjurade för mig själv. Carolina kom efter och hade ett samtal med mig i typ en halvtimme.
Efter det när jag kom hem bråkade jag med mamma och pappa. Great fortsättning verkligen... Sen tjurade jag as mycke. Sen snackade jag med Peter lite, men jag var så tjurig att jag var as tråkig och märkte själv hur otrevlig jag var. Han gjorde sitt bästa med att få mig på bättre humör. Men inget kan få en tjurig Matilda på bra humör.
Efter det kollade jag på P.S I love you.

Den filmen asså! Fy Fan vad den är vacker. Jag måste erkänna att jag grät ett X antal gånger till den. Så sjukt bra. Och så vacker. Ja uch, tänk att man kan göra en så vacker film. Jag är förälskad i den filmen!

Efter filmen satt jag bara vid datan och fick mitt underbart fantastiska liv att gå. Vid typ 22.00 så ringer jag Ida och snackar med henne lite. Medans jag snackar med henne beslutar jag mig för att jag ska måla mina fula naglar lite finare. Dom flesta har ju sett min vackra målning med hel vita naglar och ett svart sträck i mitten. Visst tänkte jag det ska jag måla nu med, men hur tror ni det gick? JO, totalt åt helvete efter som den jävla penslen till det svarta nagerlacket var på tok för tjock. Så det blev inget litet sträck utan en tjock linje. 
När jag då insåg att detta såg förjävligt ut tog jag mig en 4 sekunders funderare och kom fram till att jag skulle måla hela naglen svart istället. Sagt och Gjort jag Målade alla naglar svarta utan en pekfingers nagel, för på den var det vita nagerlacket så perfect målat att jag skulle få ångerst om jag förstörde ett så perfekt värk. Så hela min nagel historia slutade med att jag fick 9 svarta naglar och en vit. Lyckat! ( Eller inte )

Ida lämnade mig åt mitt öde för hon skulle upp tidigt idag. Jag fortsatte med att få mitt liv att gå och under resten av kvällen kom jag också underfund med att jag är förkyld. Hostar och Nyser som ett troll.
Dagen avslutades med att jag var på hyfsat bra humör och gick och la mig klockan 01.00

Denna dagen började vid 09.30 och underdagen har jag hunnit med:
- Slänga ut frida ur mitt rum och skrikit efter henne att hon är dum i huvet 5 ggr
- Bråka med mamma om att jag inte vill flytta 1 gång
- Vart ute i köket och kollat om det finns något att äta i skåpen 13 ggr.
-
Tänkt på hur mycke jag älskar & saknar Peter. 78433443 ggr

Underbar start på en söndag inte sant?

Men nu får alla ha det så bra, nu kom nämligen mamma och pappa inrusande i mitt rum och sa att jag får baka kladdkaka.

Hade bäst!kärleks prat med sig själv.

Halloj!

Detta inlägg är till alla som vill läsa om vad jag känner just nu när jag just vart elak mot min pojkvän för att jag är på dåligt humör, Ligger ensam i min säng och det är nästan mörkt och känner mej mest ensam i världen.

Till att börja med så började mitt dåliga humör komma redan i morse, då jag inte ville gå till skolan fast tvingade mig själv det ändå. Allt gik bra i skolan och jag var bara lite trött och lite mer lost en vanligt. Efter skolan stack jag hem och käkade.
Under min lunch fick jag reda på att huset som mamma och pappa kollat på, som ligger mitt ute i ingenstans och 10 mil från närmaste levande varelse ( egentligen 8 km från stan och ca 300 meter till närmaste granne ) hade dom lagt ett bud på. Inte illa nog med det ?! nej såklart så hade dom lagt högst så nu får dom köpa huset om dom vill för husägaren och både mamma och pappa vill det så jag kommer tvingas med ut i ödemarken mot min vilja. Här började mitt humör balla ur.
Jag blev rasande och förbannad på dom för jag vill så in i helvete inte flytta. Men varför skulle dom bry sig? nej precis... Sen ringde peter och berättade att han köpt biljett nu så han kommer 10:55 på onsdagen på höstlovet. Så klart blev jag jätte glad. Efter han lagt på fortsatte mitt humör sjunka.
Jag var trött, och det känndes som att alla ville få mig känna mig sämst. Som om mamma ville berätta för mig att jag var ett hål i kondomen och att hon hatade allt jag gjorde. Det känndes som att pappa ville berätta attjag var värdelös och att ingen någonsin kunde älska mig.

Efter det så satte jag mig och kollade på tv och tog fram datan. Så på datan var peter inne och allt väl så långt. Sen ville han inte berätta hur mycke han betalade för sin biljett och av någon anledning så tyckte jag att nu var det fan inte kul längre, visst jag tycker själv det är kul när han retas och allt, men just denna gången var det fel tillfälle och jag blev pissed.
Jag sa till han att jag skulle tjura på riktigt om han inte slutade och bara berättade, men han fortsatte och ville inte berätta. Då loggade jag ut och kände mig bara allmänt värdelös. Fråga mig inte varför i helvete jag gör det, eller varför jag känner mig sån, jag bara gör det.
 Jag är kanske inte som alla andra, jag kanske är någon som alla stör sig på eller hatar ? vad vet jag? Men jag kan inte hjälpa det , det är jag, MATILDA ANDREN, jag är sån , vänj dej eller dissa mig...

I alla fall... efter att jag vart elak mot peter så gick jag in på mitt rum. Jag la mig i sängen släckte alla lampor utom lavalampan som jag satte på och nu ligger jag här i sängen. ensam och själv och känner att ingen bryr sig. Men varför ska dom bry sig ? Eller vad ska dom göra åt saken ? jag är väll bara en jävla bortskämd unge som är van att få uppmärksamhet och om jag inte får det så tjurar jag ? jag vet inte. men jag är lessen iallafall... Känner mig som om jag inte är värd någon så fin som peter. Känns som om jag inte är värd att ha sånna vänner jag har. Känns som att jag borde ligga här föralltid och tänka på hur livet kunde vart om jag vart snygg, och rolig, och frammot , och romantisk och underbar som så många andra tjejer kan vara...
Men Egentligen , vad fan är jag? Jo, INgenting !!!

Men jag älskar dej peter, även om du inte läser min emo blogg <3
Min och peters hand <3
aja, hade bra alla som nu orkat läsa min blogg. herrå!Inga lektioner på 2 veckor

Sha!


Nu är det måndag igen. Denna dagen har varit både händelserik och ändå tråkig. Först vaknade jag av klockan, mitt i min underbara dröm. Ni får gissa vad den handlade om...

Sen duschade jag och stod i det varma vattnet länge. MYS! Sen efter det så käka jag och fixade mig. Efter det så gick jag till skolan. Det var ganska varmt och fint väder idag så de var mysigt det också.

I skolan så hade vi mentorstid och sen fick vi reda på vilka grupper till brunnsåker 100 år projektet.

( detta är ett projekt som vi har från och med idag till nästa fredag alltså 2 skolveckor där vi inte ska ha några vanliga lektioner på hela dagarna. Vi slutar 2 varje dag utan fredag då slutar vi halv ett. Under dessa 2 veckor ska vi jobba i blandade klasser så det var dom grupperna vi fick reda på. )

Jag hamnade i " Foto " gruppen. Där ska vi fota skolan och det alla andra grupper arbetar med under hela 2 veckor. Fint, om inte för några små detaljer:

  1. Jag blev ensam från min klass och inte nog med det, jag var den ända 8:an så jag kände ingen alls.
  2. Det är samarbete med särskolan vilket betyder att vi får 5st elever från särskolan vi ska samarbeta med ( jag slapp en i min foto grupp men ändå ).
  3. Lärarna var skit tjuriga
  4. Min kamera har gått sönder så jag kommer typ bara få hjälpa till att redigera och inte fota alls.

Förutom dom så detaljerna så är det skit bra. Men i alla fall så samlades grupperna och vi fick typ presentera oss för varandra och lite sånt. Efter det fick vi lunch. Efter det delade vi gruppen i smågrupper som skulle göra olika saker under dessa 2 veckorna jag hamnade i en grupp med 2st från nian ( Frida & Linnea ) och en från sexan ( Freddy ). Han Freddy var jag och Linnea mycket fundersamma om det var en tjej eller kille. Men efter ett tungt övervägande så kom vi fram till att det var en kille. Lite jobbigt och inte veta vilket kön det är på dom man jobbar med, men ändå...

Vi fick planera vårt arbete hela eftermiddagen. Vi snackade om hur vi skulle göra när vi dokumenterade dom andra gruppernas arbete och efter en timme var vi klara. Vår plan var brilliant. Klockan halv 2 fick vi sluta. Jag skulle vara hos Finger doktorn klockan 15 så jag började gå mot sjukhuset. Jag gick där i solen och lyssnade på musik och kollade på träden. Fan jag älskar höst träd, jag hatar höst men träden är jag kära i. fan så fint det är eller ?! När jag gick så tänkte jag på Peter hela tiden. Så efter jag hade gått kanske 20 minuter eller något skickade jag ett sms till Peter. Sen efter kanske 10 min till så var jag framme.

Jag gick upp till mammas avdelning och fick piggelin. Sen gick vi ner till finger doktorn som hette Annika. Hon visade massa skydd och efter lite provande så hittade vi ett som vi hoppas ska hjälpa till så jag inte har så ont i handlederna på träningen. Vi tackade så hjärtligt och gick.

När jag kom hem såg jag att Peter ringt. Så jag ringde tillbaka men inte fan var det någon som kunde svara. Så jag började käka och efter det så ringde mobilen. Då ringde Peter tillbaka. Vi snackade lite och efter kanske 10 min dog hans batteri så vi struntade i det. Jag hade lovat mamma att städa efter som att i morgon (tisdag) ska en mäklare komma och värdera huset. KUL, eller inte. Så sagt och gjort. Jag började.


Matildas 10 steg till ett rent rum:


Steg 1: lägg ALLA saker som inte ligger där dom ska i en hög mitt på golvet.

Steg 2: Torka av skrivbord och sminkbord så det inte ligger 2 kilo damm där.

Steg 3: Peter ringer igen för nu har han laddat telefonen lite.

Steg 4: lägg på och sätt på din musik på hög nivå igen

Steg 5: sortera tvätten på golvet i 2 högar, en ren och en smutsig hög

Steg 6: kasta den smutsiga högen i tvätten och häng upp den rena.

Steg 7: ställ tillbaka dom saker som då ligger kvar på golvet på rätt plats

Steg 8: Kasta allt skräp i papperskorgen

Steg 9: Dammsug hela golvet ( noga så slipper du hitta massa nya husdjur så ofta)

Steg 10: du har ett rent rum, försök hålla det så mer en 3 minuter.


När Peter ringde så sa han:

      -     Hej, du jag snackade med farsan om höstlovet... ( detta säger han med ledsen röst )

      -    Jaha... ( jag förbereder mig på det värsta )

      -    Det var såhär, farsan frågade vad jag skulle göra på höstlovet. Då svarade jag att jag           skulle sticka till halmstad. Då sa han jasså... HALMSTAD?! Varför i helvete då?...

( jag höll andan för nu trodde jag han skulle säga " så jag kommer inte" )

•-         Hallå? Frågade han och undrade om jag var kvar.

•-         Ja, viskade jag fram.

•-         Jo, pappa sa då: " jasså jaja, men åk du "

•-         ( jag andades ut och fattade att han faktiskt fick komma och att han bara jävlades)

•-         Blev du rädd nu eller sa han ( och flinade så jag hörde det )

•-         Ja... fick jag fram ( med en djup lättad suck )


Som vanligt jävlas han ju med mig, men ja. Sedan sa han att han hade fått en ide om att han skulle pierca tjur ring ( mitten av näsan ). Då förklarade jag för honom hur dum i huvet han skulle vara om han gjorde det och efter det la vi på.


Efter det så lyssnade jag på musik, sedan käkade jag en "trevlig" middag med min familj och sedan är det nu. Ska ringa Peter igen sen, saknar han som helvete.


Ha det bra gott folk! 


p.s ingen som har en system kamera att låna mig ?
Vatten i örat ( bokstavligt talat)

Sha!

Idag är det söndag och i morgon är det skola. Vill inte, men jag måste precis som alla andra.
Denna helgen har varit trevlig, felicia bik har sovit hos mig.
Först på lördagen så tränade jag, det gick inte bra för jag skadade ryggen igen, typ sträckte den. Efter träningen så duschade jag och efter ett tag så kom felicia. Vi beslutade att vi skulle gå till hemmakväll och hyra lite film, så efter som vi är under 15 så var vi tvungna att snacka med pappa. Han sa att han lika väl kunde köra oss. Bra tyckte vi och så gick vi och satte oss i bilen. Och där fick vi sitta.
Vi satt och snackade och efter inte mindre en 40 minuter så fick jag gå till pappa och säga till att vi skulle åka NU. Så han kom och vi körde. Inne på Hemmakväll tog det oss 45 minuter att hitta 5 filmer. Vi tog en skräck, " dead silence" och 4 komedier.
Hemma så käkade vi och sen kollad evi på en av komedierna, den var helt konstig. Efter det så Bestämde vi att vi skulle kolla på Dead Silence. Det började såklart direkt med en såndär docka ( JAG HATAR DOCKOR ). Efter kanske 5 minuter i filmen hade jag skrikit en gång och vi pausade filmen för att lugna ner oss och ringde peter. Han gjorde inte precis saken bättre, nej han sa nämligen " Men ni kommer vara så rädda att ni inte vågar skrika ens". Det gjorde ju såklart inte det bättre.
Efter typ halva filmen la vi på och kollade klart på den utan mer pauser. den var ganska bra, och inte så hemsk efter ett tag.
Efter det gick vi upp på mitt rum också kollade vi på någon mongo film. Efter det snackade jag och felicia ett tag, och sedan satte vi på ännu en film.Felicia somnade ju som vanligt ( trots att denna dagen hade hon slått personligt rekord i att vara uppe ). Då stängde jag av filmen.
Jag ville vara elak så jag ringde och väckte peter och beslutade enväldigt att han skulle vakna och snacka med mig för att jag var så pigg. Vi snackade massa och så vaknade felicia till efter en timme ungifär. Hon somnade och efter en timme och en kvarts telefon samtal så lät jag peter lilla sova igen.
Jag hade då beslutat att jävlas med felicia och väcka henne. Så...
... jag fyllde munnen med mineralvatten och lutade mig sakta över henne och spottade ut allt i hennes öra!!!
Hon vaknade som planerat.
Efter ett antal svordomar och efter att jag skrattat sönder mig så klättrade hon upp i min säng. Men som vanligt så kan inte hon ligga stilla utan tryckte ut min under hela natten så jag blev skitförbannad och i princip slog in henne i väggen.
Vid klockan 7 så fick jag nog och hoppade ner på hennes madrass istället.
Sedan sov vi till halv 12 och efter ett vi fixat lite saker så stack vi till henne och bakade kladdkaka, mums.
Sen spelade vi Starwars Battlefront ( eller nått) och efter att vi klarat det så spelade vi Guitarhero, jag blev duktig, klarade att spela på Medium faktiskt. sen stack jag hem och nu är det nu.

Trevlig dag alla, och p.s om någon vet hur jag kan jävlas med peter på natten när han ska sova här, komentera det. !!27 dagar

Äntligen fredag!


Idag är det ju äntligen fredag, riktigt skönt. Men helgerna går alldeles för fort. Hela livet går fort. Det kom jag och Ida fram till när vi gick hem från skolan idag. Vi gick där och snackade om hur allt bara flugit iväg, det har gått halva 8:an redan. Och vad har vi gjort? Ingenting , bara gått och hoppats att tiden ska gå. Helt meningslöst, vad fan ska man göra med livet igentligen? Det ända jag gör är att gå i skolan, äter, tränar och sover, är det de som det går ut på?

(Bara en liten tanke.)


Dagen idag började klockan kvart i sju. Sen fixade jag mig och käkade. Morfar körde mig och Ida till skolan, vi hade musik och sen mentorstid. Efter det hade vi engelska och vi hade massa förbannade glosor.

Men smart som jag är så la jag originalet under det vi skulle skriva på så jag kommer ha alla rätt, grattis till mig.

Efter detta hade vi SO redovisning och jag ägde övriga sju i min grupp totalt. Och dessutom så var jag guds ängel idag och gav Alexander Petersson mitt arbete efter jag använt det. Efter som han inte gjort något under detta grupparbete hade han inte en aning om något, men jag var ju som jag sa dagens hjälte. Han ska vara jävligt tacksam tycker jag.

Men efter det hade vi lunch, sedan idrott. På idrotten hade vi innebandy och jag tacklade alla. Fan vad jag är duktig. Efter det piss regnade det. Så jag tog upp mitt lilla gula paraply och sjöng " I'll like to singi'n in the rain "... som alla redan vet är jag ju tondöv, men det gör inte att jag inte kan han kul åt det. Men ja.


Nu väl hemma så kollar jag på Just shoot me. Det är lite trevligt tycker jag. Sen idag så är ju mamma och pappa i tyskland. Så det blir hawaii ikväll till mat.


Sen är det 27 dagar tills Peter kommer, och igår firade vi 2 månader tillsammans.

Jag älskar Peter Schalander, mest.


Ha en trelig helg och underbar dag!
always look on the bright side of life..

hallihallå!

Alla vet vilken låten "always look on the bright side of life" är, eller hur ? den har fastnat i mitt huvud, och i andras med. den kommer nämnas många miljader ggr denna blogg.
Dagen började i sängen. Jag vaknade och var trött som ett ** . Efter att jag snoozat klockan en gång pallrade jag mig in i duschen. Efter en vanlig morgon så kom Ida och Anna och hämtade mig, efter som det regnade och vi ville inte bli blöta.

I skolan hade vi först svenska. Margareta hade läst igenom min "boken om mig" och gav mig massa underbara komplimanger om hur bra den var. " den är som en riktig bok" och blablabla... positivt var det iallafall. Under denna svenska lektion så sjöng jag, ida, maddis & sandra "Always look on the bright side of life" 17 grr MINST.
Sedan hade vi hemkunskap och jag Ida och Sandra gjorde bulgurpanna, lite ganska för jätte mykcet bulgur men men. gott ändå.
Alla utom jag och Ida hade matkrig och Anita fick ett mindre hysteriskt anfall. men efter det så slutade vi och vi hade en lång rast/lunch.

Jag maddis & ida sätter oss på denna rast i ett grupprum och Ida & maddis spelar 500 medans jag  läser massa frågor från " så kan det låta".
ÅÅHH ÅÅHHHH ÅHHHH ÅÅÅHHHH !!!! skrek jag så fort det var en fråga jag tyckte var bra eller som dom borde kunna.
HALLÅ HALLÅ LYSSNA NU, skrek jag så fort det var en låt som jag kände igen som dom skulle gissa.
När det var en låt jag skulle sjunga så sjöng jag HÖGT ut denna sång när det kom.
Sen så var frågorna slut och då hittade jag TP frågor istället.
När jag satt och frågade massa meningslösa frågor som igentligen ingen bryr sig om svaren på fick jag ett sms. i det stod följande ( exakt ):

Tänker på dej me. Satt och snacka om dej med patric. Saknar dej skit mycket. Fick dra för min lärare, ska bara kolla med min far så han inte bestämt något. Älskar dig kommer alltid vara din <3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH !!!!!!! skrek jag utan förvarning.

vad? undrade maddis.

Peter kommer på höstlovet, sa ida. och så var det.
peter hade nu på något magiskt sätt övertalat sin lärare att han ska skippa praktiken och komma hit till mig istället. fan vad glad jag blev. jag blev så lycklig att jag visste inte vad jag skulle göra. så i alla lycka kom EN , en ända glädje tår. men det vill jag inte berätta för peter. Men jag blev ju så jävla lycklig, ändå den jag älskar så sjukt mycket får jag äntligen träffa igen. helt underbart. Hela jag pirrade av lycka och jag kunde inte sluta le.
 men efter detta hade vi i alla fall matte. jag, ida och sandra satte oss i ett nytt grupprum.
Jag och Ida fattade inget, det var massa X och sånt. det var skit konstigt.
När vi satt där ringde älskade peter och så snackade vi typ 7 min eller nått. blev lika glad som vanligt att höra av han.
efter det kom vår vikarie James och skulle förklara. det tog mig 30 min att fatta, plus att jag inte fattar varför i helvete det är på det viset. men men.

Efter matten hade vi NO, hände inte så mycket där mer en att jag och Ida, maddis & sandra sjöng " always look on the bright side of life " 200 ggr. och så dansade jag med massa pöjkar och maddis. jag sjöng också. När jag Dansade med James så hade han ingen tacktkännsla så det gick inget bra. men ja.

Efter det skulle jag och ida gå hem. På vår långa färd så behövde vi såklart färdkost vilket betydde att vi stannade efter en lång bit ( ca 50 m ) och pallade lite äpple och sedan traskade vi vidare. Under hela vägen så sjöng vi vår låt. gissa vilken??
kanske ... ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE... 
fast denna gången bytte vi ut orden. så jag och ida sjöng tillexempel. 
" nu börjar det reeeeegna , duhduh, duhduhduhduhduhduh.. "
 och så höll vi på så hela vägen till Zoo affären då vi tog en paus. vi gick in och kollade på ida's blivande husdjur. Nämligen Nicho. 
Nej jag skojade bara, men En GUPPY, eller ja 2.
en hon och en hane.

Dagens lärdom :  Guppy Fiskar tar det ca 3 veckor för att får små fiskar. alltså det tar bara 3 veckor innan du har ett helt akvarie av guppy yngel.

Men efter den lilla utflyckten forstsatte vi vår långa vandring och vår fina sång. hela vägen hem till mig. folket kollade ganska mycket men det är det värt. Att sjunga med ida är ju det bästa som finns. ( efter massa miljader andra saker ).

Väl hemma hos mig så käkade vi. Så hade mina nya byxor kommit så jag skulle tvätta dom. det ända lilla problemt var att jag aldirg i hela mitt liv hade satt på en tvättmaskin. detta var då ett litet problem, men efter att ida hjälpt mig så fick jag efter mycket suck och skrik igång den förbannade maskinen. Under tiden hade peter ringt. och han, miche och Adde skrattade som fan åt mig, bara för jag inte kunde sätta på tvättmaskinen. men han ska få igen...
sen snackade vi massa, och så fick jag tjura lite på peter bara för han vart elak och sen förlät jag han jätte snabbt. och så sa jag att jag älskade han osv. 

Efter det så stack ida hem och jag böev ensam med tv:N. efter det mat och nu. NU .

Ha en underbar dag gott folk ! 

(bild på mej)
redigerad av ida och tillklippt av mig.

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE !!!
 

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!