Superhjälte dag.

HejHej!
Denna dagen (igår) är inte som alla andra. För ingen är som alla andra. Mina dagar är ett äventyr fyllt med superkrafter och massa sånt. Min första superhjälte insatts idag började 05:45 då jag tvingade upp mig själv. EN hjälte insatts redan. Sen drog jag på mig bikini för gissa vad? Jo… för att jag skulle få mitt VG i Idrott så måste man simma. Men oturligt nog har jag haft ”mens” varje gång vi ska simma i skolan. ( Igentligen orkar jag inte för jag hatar att simma men det behöver ingen få veta. )Sen stack jag och pappa i den förbannade kylan till badhuset, vi stod och frös och fick köldskador i en kvart och sedan 5 i halv 7 så släpptes vi in. In i bassängen bar det. Ner i vattnet efter många ångestfulla önskningar om att jag aldrig skulle ha tvingat mig själv till detta.

Jag hoppas mycket motvilligt i och börjar plaska som en säl. Efter att kommit på att jag faktiskt inte behövde drunkna så började jag tillslut simma. Efter 15 plågsamma minuter ( som kändes som dom saktaste i mitt liv) så hade jag lyckats simma 300 meter. Jag hade ont i armarna och vart trött i benen. Jag satte mig på kanten och vägrade hoppa i och simma mer. (tänk dock på att jag bara behövde simma 200 meter för att vara Godkänd på det). Pappa försökte få mig simma mer men hans försök var till ingen nytta.

Efter att tag gick jag och duschade, bytte om och sen åkte vi hem. Mitt ANDRA hjälte dåd denna dagen.
Jag fixade mig hemma och käkade och sen cyklade jag till skolan. I skolan hade vi matteprov och jag, alfred, maddis och ida satt ute i ett grupprum och gjorde att annat prov en alla andra. Vi fick sammanbeta så de gjorde vi. När vi löste sista talet upptäckte vi att vi gjort fel på typ 4 andra tal för vi hade räknat på fel sätt. Efter många suck och stön så gjorde vi om alla dessa talen. Sen hade vi svenska. Inget fantastiskt hände på denna lektionen. Efter det Spanska och redovisning. Jag sög och uttalade typ hälften av orden fel. Stackars maddis som hade pluggat så mycket och efter som jag sög så fick vi VG. Men med alla andra MVG så borde vi få mvg i alla fall. Efter det lunch. Jag, maddis och Ida satt och snackade med vår NO lärare James och han sa att jag var ett jätte bra exempel /förebild för hur en tjej ska vara. Haha,  Lite roligt allt.Tillsist hade vi So och där var inget kul heller. Sen drog jag och maddis till stan. Igentligen skulle vi till ungdomsmottagningen men så blev det inte, vi glömde de.Vi köpte julklappar och sen så skulle vi hitta siden kalsonger. VABLIGA JÄVLA SIDENKALSONGER har INTE H&M, DRESSMAN, LINDEX ELLER CUBUS. Men förfan liksom DRESSMAN?! Hur kan dom inte ha det?Aja. Sen hem. Har vart deppig på kvällarna nu 2 dagar i rad och har svin ont i nacken och ryggen. Inge bra alls. Ledsen är jag med och inte fan vet jag varför. Jobbigt värre. I Helgen så är det RC. Hoppas allt är bra då så jag slipper tjura. Hade bäst alla!Hallandsmästerskapet

Heejj!

Igår tävlade jag. Det gick ju som det gick. En av mina 200 saker jag oroade mig för gick i uppfyllelse! Mardrömmen var ett faktum.
JAG RAMLADE PÅ FLICKIS SALTO! Ja det är sant. Jag skulle köra och råkade köra "lite" snett vilket följden av blev att jag landade med ena foten på golvet och andra på en liten mjuk extra matta. Omöjligt att ställa, jag tog ett steg bakåt men föll med en kullerbytta bakåt och sträckte upp och var as förbannad. Förutom det var mattan fin.
Sen på Hopp körde Alla skit bra! vi fick 8,80 vilket är ett otorligt bra poäng.
På friståendet tyckte jag att jag körde helt okej och alla satte balanserna och allt men ändå fick vi bara 7,45. Efteråt fic vi reda på att vi fick massa avdrag för att vi såg för osäkra ut. Då var verkligen reaktionen PALLA?!

Förutom det så gick det ju helt okej och vi slutade 5:a. Vi tävlade ju med 2 jämna lag så det var ju ok ändå. Hade vi toppat hade vi förmodligen kommit mycket bättre. Men det var ju bara Hallansmästerskapet så det spelar ju inte så stor roll.

Nu den 28-30 november ska vi tävla i RiksCupen i sthm. Vi får se hur det går.

Hade bäst alla!5 döda bönder och ett levade får

Helloj!

Jag måste bara berätta kort om 2 roliga skämtsamma saker som hänt nu idag och igår. Vi kan ju börja med igår.

Jag och Maddis ligger och snackar i min säng. Jag säger:
- Fan vad jag saknar Peter asså!
maddis: - Blunda !
- Varför!?
- Bara gör det.
 Jag blundar och undrar vad som ska hända nu. Då känner jag en hand smeka mitt lår och så säger maddis:
- Låssas att detta är Peter....

Jag skriker till och skrattar sönder mig, Maddis skrattar minst lika mycket. Ni kan ju tänka mig mina reaktion..

Sen Idag på SO:n så har vi religion. Thomas slickar sig om läpparna för 136 gången på 5 minuter och säger något liknande detta:
- Ja och så dessa guds 10 bud ord är ju lite som lagar, vilket vi snackade om innan. Men det finns ju vissa lägen som det kan vara bra att man brutit mot en lag eller liknande. Då kan man ju inte straffas.
Inteligenta jag säger ju då:
- Så om man går för rött ljus så säger man bara : men jag gick för rött för att rädda kaninen på andra sidan gatan?
Då kommer ju John med något ännu roligare:
- "Jag dödade de fem bönderna för att rädda ett får. "
Jag  as knäcker ju mig och skrattar kopiöst i säkert 5 minuter. Sen lugnar jag mig.

Hade bäst alla!
snart tävling!

Sha!

Nu drar det ihop sig lite smått för tävling. I gymnastiken så "älskar" jag ju min grupp och alla är så duktiga, verkligen (INTE)!
Nu så ska vi på lördag tävla i falkenberg i hallandsmästerskapen. Jag är orolig för följande:
- Att jag ska ramla på ett varv
- Att jag ska ramla på 2 varv
- Att jag ska ramla på alla varv
- Att någon annan ska ramla på ett varv
- Att alla ska ramla på ett varv var

- Att Jag ska skada mig och på så sätt sabba hela tävlingen
- Att jag ska hoppa sönder tumblinggolvet eller trampeten
- Att jag ska få blackout på friståendet och ställa mig och dansa hulahula
- Att någon annan ska ramla på mej på friståendet
- Att jag ska köra fel varv
- Att någon annan ska köra fel varv
- Att det ramlar ner en sten från rymden och träffar mig i huvet
- Att jorden går under
- Att dommarna tycker jag är så ful att dom ger avdrag
- Att mina tränare tycker jag sög
- Att jag dör.

Detta var bara lite av det som jag är mest orolig för.

Sen den 27.de nov. så är det RiksCuppen i sthm! Detta längtar jag dock mer till efter som jag får träffa peter lite då. Vi har ju fått reda på att vi är i pool tre vilket betyder att vi ska tävla klockan 4 på lördags eftermiddagen, den VÄRSTA av alla tider. Helvete var min komentar på det hela men inte så mycket att göra åt. Jag kan ju knappast skriva ett brev till arrangörerna och be dom ändra...
Jag är heller inte så orolig för denna tävling visst att den är MYCKET större och att det är lag från hela sverige och allt det. Men jag bryr mig inte om vi inte går vidare till finalen, för då får jag träffa peter mer, så jag går med vinst vilket som, haha!

Alla måste önska mig lycka till nu på lördag, inte för att vi kommer vinna men för att jag inte dör.

hade bäst alla !


»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!