RC steg 2

HejHopp!
Denna helgen har jag varit i Sthm tillsammans med gympagruppen. Vi skulle tävla i Riks Cupen (steg 2 ). Vi åkte klockan 15.00 på fredagen. Efter en Mardrömms resa på 7 timmar så var vi tillslut i stockholm ( lidingö för att vara exakt). Nu när vi anlänt till snobbarnas stad så tog jag mina 3 väskor som vägde 30 ton var. Jag var också såpass smart att jag INTE tagit en rullväska. Vi fick information om att vi skulle vara på översta våningen. Jag riktigt sjöng av lycka ( NOT).
Efter många suckningar var jag uppe. Lika så mina väskor.
   Jag Packade upp min madrass i klassrummet och ringde peter. Vi snackade om morgondagen och lite sånt sen borstade jag tänderna och gick och la mig.

Nästa dag. Min dag började klockan 05:30 då jag vaknade och inte kunde somna om. Jag låg till klockan 06:10 och då skulle jag på toa. Jag hade min ipod i fickan och gick ut. Jag pissade och skulle tillbaka och försöka sova. Jag tryckte ner klassrums handtaget och *KLUCK* den var låst. Jag knackade lite försiktigt på rutan men ingen reagerade. Efter att jag övervägde alternativen jag hade ( att väcka alla eller att vänta på att någon vaknade) så valde jag att sätta mig utanför klass rummet och vänta. Jag satte i Ipoden och lyssnade lite.
   Tiden gick och ingen vaknade. Efter en timme och 20 minuter hackade jag tänder och frös som fan. Jag beslutade att nu spelade det ingen roll om folk vaknade ( klockan var halv 8 och vi skulle upp 9 ). Så jag bankade hårt på rutan och Carolina vaknade. Hon släppte in mig och jag sov till 9. Vi blev väckta och gick upp och käkade frukost. Sen tillbaka till skolan och typ klä på sig och sånt. Klockan 11.21 mötte jag och Sandra Peter på Busshållsplatsen.
   Såklart var jag jätte mega super glad. Vi gick ut och gick med gruppen eftersom vi inte skulle tävla för en mycket senare. Sen gick vi till Tävlingshallen och kollade på Pool 2. Många körde jätte bra så jag blev lite nervös. Efter det så var jag tvungen att lämna peter själv och värma upp och förträna. Förträningen gick bra då och allt bra. Vi tävlade och efter en nervös väntan fick vi reda på att vi gått vidare.
    Ett skrik av lycka ekade i vårt omklädningsrum. Inga fall och ganska bra poäng blev det. 8.30 på matta 8.25 på hopp. Gruppen, jag och Peter gick och käkade kattmat ( lassange ) och sen gick jag och duschade och så kom Miche. Jag och peter och miche satt och snackade och lite så tills 21.00, för då blev dom iväg skickade för vi skulle sova.

söndag: Vi vaknade med Kent, malin hade nämligen de som alarm signal. Jippi, bra start på dagen... Vi vaknade, fixade oss, käkade frukost, värmde upp. På uppvärningen så hade jag SJUKT HELVETES ont i Ryggen. Har inte haft så ont på typ aldrig. Det gjorde äckligt ont. Sen på förträningen gjorde det ännu ondare men jag var ju tvungen att köra igenom mina varv så efter att bokstavligt talat plågat mig igenom varven la jag mig på golvet och hade as ont.
    Sen kom Miche och Peter. Jag beklagade mig lite på Peter och sen så hjälpte Sandra mig att ta en halv burk Tigerbalsam på Ryggen/Revbenet. Jag tog också en ipren och en panodil. Sen hade jag inte lika ont.
Vi var först ut på tumbling ( matta ). Jag fixade mina varv hyfsat och sen fick resten av laget avgöra trampett. Vi hade ett fall på halvskruv oturligt nog. Vi slutade sjua nu i finalen på exakt samma poäng som gårdagen. Alltså 8.30 matta och 8.25 på hopp, finalen hade vi ju dock ett fall. Men bra jobbat ändå, speciellt med tanke på att dom lagen som tog medalj plats var mellan 16-19 år.
   Väldigt omoget ( enligt mig ) att ställa upp i en sånhär tävling mot sånna i vår ålder ( vår grupp är mellan 11-14 år). Men som jag sa bra ändå. Sen fick Peter hjälpa mig bära mina 30 tons väskor till bussen. Jag fick ta ett farväl och sen blev det en bussresa hem på ca 7 timmar varav 4 timmar jag sov. Hemma vid 20.00.

Nu idag så har vi studiedag så jag har varit hemma hela dagen, nu ska jag käka lite pizza och så får vi se vad som händer i kväll.

Hade bäst alla!

uk2 i rc 08


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!