Fuerteventura 08

ShaSha!
Vet inte riktigt var jag ska börja berätta?! Nu har ju jag varit iväg i 2 veckor och är nyss hemkommen. Jag är lika vit som en eskimå och har aldrig i mitt liv ätit så lite som jag gjort under denna semestern. ( Lägg också märke till att detta var ett All Inclusive hotell så man fick obegrensat med mat och dryck. )

Resan bar ju då av till Fuerteventura som är den näst största av alla Kanarieöarna. Det hela började ju inte så bra för flyget var försenat. Inte en timme sådär utan 8 och en ½ timme. Jätte kul verkligen. Men när vi väl kommit dit och allt var som det skulle fortsatte resan hyfsat bra. Det var dock molnigt ca 5 av dagarna.
Jag och Ida deltog i många aktiviteter och jag har under denna resan blivit en riktigt grymm pilbågs skytt och luftgivärs skytt. Jag samlade ihop 14 stycken diplom.
På kvällarna var det shower och MiniDisco. Jag och Ida deltog i 6 stycken minidisco ( som ledare ) och var med i showen och hade ett eget nummer. Vi dansade och representerade Sweden. Vad tror du vi dansade till? Jo ABBA ofc. Waterloo var det och jag lyckades göra bort mig ganska bra men hade fett kul i vilket fall.

Det har vart så mycket att om jag skulle berätta allt skulle jag kunna skriva tills i morgon bokstavligt talat...

Men jag träffade också några trevliga nya människor:
Gerhard "Gerd" - En tysk förtids pensionär som vann över mig och ida på dom flesta aktiviteter, en mycke humoristisk person.
Philip - En kille på 15 från helsingborg som vägrade dansa på discot på kvällen och som hade en kul dialekt, allmänt trevlig.
Viktor "Södermalm"  - En 16 årig kille från Södermalm som snackade äkta stockholmska och som räddade mig och dansade med mig på discot istället för Philip.
Anton "Småland" -  En kille från småland som vart 19, kom 2a i luftgivär och vart bundis med Södermalm.
Sven "kapten haddock" - En tjock gubbe som pappa snackade massa med, inget speciellt med han igentligen.
Jonte - En kille på 13 som var där med hela sin familia och som var jätte lätt lurad.
Jämtlands familjen aka Jontes övriga familj - Dem övriga 5 i Jontes familj, mycket trevliga och extremt kul dialekt.
Sven - En av dom i Underhållnings teamet Animacion team, trevlig prick som var ganska udda 
Manuel, Danina, Magdalena, Julio & Fredrico - Dom övriga i Animacion team, trevliga allihopa typ.

Det var väll dom det mycket trevligt var det iallafall. Undrar ni något mer om resan så är de bara att fråga, hehe.
Men Fuerteventua "All Inclusive " Hotel är absolut att rekomendera för lata människor.

Hade Bäst !
utsikten från vårt rum
min förbannade rygg

Sha!
Idag började min plågsamma dag klockan 06.00 jag snoozade till 06.50 då jag snällt gick upp och väckte min lillasyster somjag hade lovat pappa. Detta var dock inte lika lätt som många kan tro. För... När jag skulle resa mig upp från sängen denna morgon upptäckte jag med fasa att jag hade lyckats skada ryggen igår på träningen. Jag hade så =)/(¤¤%%&%&&&!½/&"¤("(" ont. Med många suck och svärord kom jag upp från sängen. Jag haltade svärande upp till frida och väckte då henne. Jag kände redan då att denna dagen inte skulle bli så lyckad.
   Den fortsatte inte för lyckat.. Jag fick äta flingor till frukost vilket jag absolut inte vill göra. Vi hade inget förbannat pålägg hemma så hur gott är det då?
    Jag skulle sminka mig lite och det blev misslyckat det med. Jag skulle platta luggen men den ville då fortfarande stå rakt ut. " DET VAR DÅ SJÄLVA FAN " sa jag ett X antal ggr imorse.
   Tänk nu gott folk att jag hade en sjuk smärta i ryggen under hela denna morgonen.
   Ida och anna kom och hämtade mig vid kvart i 8. Och vad tror ni jag upptäckte när jag skulle gå ut till bilen. JO, det var ju förbannad SNÖ UTE !?!?!?!? Varför har modernatur gett oss älskade halläningar snö, vi har ju klarat oss hela vintern annars. Men icke sa nicke.
   Sen nu detta med ryggen blir jag ju lite ledsen i ögat. Vi har nämligen julgala i sporthallen i morgon och då ska jag köra dubbelvolt. Hur lätt är det när man knappt kan gå?
Men iallafall så fortsatte dagen hyfsat förutom att jag tjurade typ hela och hade så ont att jag kunde gråta. Nu har jag fått nästan alla mina betyg. Fett nöjd! trodde jag skulle få sämre.

1 januari bär det av till stockholm, det ska bli helt underbart. ÄNTLIGEN ska jag få träffa honom igen. Var snart 2 veckor sedan sist, men känns som ett helt liv. Önskar verkligen han bodde närmre, eller iallafall att jag bodde närmre honom.
Men jag har iallafall världens bästa pojkvän så det spelar ingenroll om han bor i nordpolen eller stockholm eller här, jag älskar ju honom lika mycket i allafall. but still, a little bit closer wouldent hurt. 

Ni får önska mig lycka till i morgon på dubbel och på handstående tävlingen!

Hade bäst alla! 
fågelkvitter

Sha!

Nu är det morgon och jag vakanr som vanligt med vackert fågelkvitter i örat. Hela livet är då som en sång och jag käner att idag ska jag ge hemlösa myror mat. Inte riktigt...
   Dagen börjar igentligen klockan 08.00 när Pappa strormar in i rummet. Efter att han väckt mig fågel och mig 3 ggr om då pyser han iväg. Min fågel är då överlycklig och visslar och skriker som om hon hade en pinne uppkörd i röven. Sen klockan 09.25 kommer johan och lämnar en gitarr till guitar hero.
   Nu ska jag fortsätta min underbara dag med att käka. Ville bara att alla intresserade folk skulle veta att min dag började med allt detta "underbara"

ha det bra !
RC steg 2

HejHopp!
Denna helgen har jag varit i Sthm tillsammans med gympagruppen. Vi skulle tävla i Riks Cupen (steg 2 ). Vi åkte klockan 15.00 på fredagen. Efter en Mardrömms resa på 7 timmar så var vi tillslut i stockholm ( lidingö för att vara exakt). Nu när vi anlänt till snobbarnas stad så tog jag mina 3 väskor som vägde 30 ton var. Jag var också såpass smart att jag INTE tagit en rullväska. Vi fick information om att vi skulle vara på översta våningen. Jag riktigt sjöng av lycka ( NOT).
Efter många suckningar var jag uppe. Lika så mina väskor.
   Jag Packade upp min madrass i klassrummet och ringde peter. Vi snackade om morgondagen och lite sånt sen borstade jag tänderna och gick och la mig.

Nästa dag. Min dag började klockan 05:30 då jag vaknade och inte kunde somna om. Jag låg till klockan 06:10 och då skulle jag på toa. Jag hade min ipod i fickan och gick ut. Jag pissade och skulle tillbaka och försöka sova. Jag tryckte ner klassrums handtaget och *KLUCK* den var låst. Jag knackade lite försiktigt på rutan men ingen reagerade. Efter att jag övervägde alternativen jag hade ( att väcka alla eller att vänta på att någon vaknade) så valde jag att sätta mig utanför klass rummet och vänta. Jag satte i Ipoden och lyssnade lite.
   Tiden gick och ingen vaknade. Efter en timme och 20 minuter hackade jag tänder och frös som fan. Jag beslutade att nu spelade det ingen roll om folk vaknade ( klockan var halv 8 och vi skulle upp 9 ). Så jag bankade hårt på rutan och Carolina vaknade. Hon släppte in mig och jag sov till 9. Vi blev väckta och gick upp och käkade frukost. Sen tillbaka till skolan och typ klä på sig och sånt. Klockan 11.21 mötte jag och Sandra Peter på Busshållsplatsen.
   Såklart var jag jätte mega super glad. Vi gick ut och gick med gruppen eftersom vi inte skulle tävla för en mycket senare. Sen gick vi till Tävlingshallen och kollade på Pool 2. Många körde jätte bra så jag blev lite nervös. Efter det så var jag tvungen att lämna peter själv och värma upp och förträna. Förträningen gick bra då och allt bra. Vi tävlade och efter en nervös väntan fick vi reda på att vi gått vidare.
    Ett skrik av lycka ekade i vårt omklädningsrum. Inga fall och ganska bra poäng blev det. 8.30 på matta 8.25 på hopp. Gruppen, jag och Peter gick och käkade kattmat ( lassange ) och sen gick jag och duschade och så kom Miche. Jag och peter och miche satt och snackade och lite så tills 21.00, för då blev dom iväg skickade för vi skulle sova.

söndag: Vi vaknade med Kent, malin hade nämligen de som alarm signal. Jippi, bra start på dagen... Vi vaknade, fixade oss, käkade frukost, värmde upp. På uppvärningen så hade jag SJUKT HELVETES ont i Ryggen. Har inte haft så ont på typ aldrig. Det gjorde äckligt ont. Sen på förträningen gjorde det ännu ondare men jag var ju tvungen att köra igenom mina varv så efter att bokstavligt talat plågat mig igenom varven la jag mig på golvet och hade as ont.
    Sen kom Miche och Peter. Jag beklagade mig lite på Peter och sen så hjälpte Sandra mig att ta en halv burk Tigerbalsam på Ryggen/Revbenet. Jag tog också en ipren och en panodil. Sen hade jag inte lika ont.
Vi var först ut på tumbling ( matta ). Jag fixade mina varv hyfsat och sen fick resten av laget avgöra trampett. Vi hade ett fall på halvskruv oturligt nog. Vi slutade sjua nu i finalen på exakt samma poäng som gårdagen. Alltså 8.30 matta och 8.25 på hopp, finalen hade vi ju dock ett fall. Men bra jobbat ändå, speciellt med tanke på att dom lagen som tog medalj plats var mellan 16-19 år.
   Väldigt omoget ( enligt mig ) att ställa upp i en sånhär tävling mot sånna i vår ålder ( vår grupp är mellan 11-14 år). Men som jag sa bra ändå. Sen fick Peter hjälpa mig bära mina 30 tons väskor till bussen. Jag fick ta ett farväl och sen blev det en bussresa hem på ca 7 timmar varav 4 timmar jag sov. Hemma vid 20.00.

Nu idag så har vi studiedag så jag har varit hemma hela dagen, nu ska jag käka lite pizza och så får vi se vad som händer i kväll.

Hade bäst alla!

uk2 i rc 08


»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!