What the fuck?

Ja här snackar vi om vrickat liv.
Från ena dagen till den andra kan allt förändras utan minsta förvarning.
 
I tisdags ringde dom från spanien och frågade om jag ville börja jobba nere på teneriffa den 15 september. (nästa lördag). Jag fick beslutsångest och höll på att dö.
 
De slutade med att jag tackade nej.
 
O nu efter att jag beslutat mig för att välja olearys och stockholm framför canarie öarna denna gången, känns det som att jag måste njuta så mycket mer av mitt liv, ha så mycket mer kul, och uppnå så mycket mer saker. Köpa så mycket dyrare kläder och resa så mycket mer.
 
I alla fall fick jag också lördag söndag ledigt från jobbet, vilket vart en chock! Nu måste jag dock kämpa mig igenom ikväll och imorgon för att sedan få mina 2 lediga dagar. Men en helg, en hel helg?! det är helt sjukt för mig! Jag har inte vart ledig lördag söndag utan att bett om det någonsin. Helt sinnesjukt.
 
 
Men nu ringde min borsta tänderna klocka. Så dags att göra de innan jobbet.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!