Dags för jobb veckan

Nu när alla andra ska ta ledigt över helgen, börjar min jobbvecka. Fredag är min måndag. Idag börjar jag jobba 1700 (lagom till när alla andra kommer hem). Och imorgon lördag börjar jag lika så 1700. Söndag 1600 och måndag 1600. Det ända som är ganska bra med detta (förutom dricks och att jag är ledig på vardagarna också) är att eftersom jag inte börjar för ens 17, hinner jag sola på dagen när solen är framme. Så klockan är nu 1030 och jag ska strax göra i ordning frukost och sedan sätta mig i solen ett par timmar o steka.

Igår stekte jag från 11-16. Och det resulterade i brända ögonlock och en nästintill osynlig bikini linje runt brösten. Det är en aning synd att jag inte införskaffat någon solskyddsfaktor dock till mina brända delar. Men man är väll viking liksom så lite bränt kött har man inte dött av...

Så alla får ha en trevlig helg och jag ska steka och jobba.

Wish me luck.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!