16 maj 2012

God morgon.

Sextonde maj och det är svinkallt ute. Jag tycker personligen att maj tom september borde vara sol varje dag och 20 grader minst. I never never land kanske det är så. Men inte här i kalla Sverige inte. Jag borde nog ta och flytta till ett varmt land istället. Där det aldrig blir snö eller så kallt så man måste ha dubbla byxor på sig. Kanarieöarna låter ganska lockande nu när jag tänker efter. Så får det bli. Imorgon flyttar jag till Kanarieöarna för gott. Hejdå.


Om det bara vore så att man vart miljonär och kunde göra det också. Inte behövde bry som om konsekvenserna av att bara dra.

Låter som att 16 maj är precis lika deppig som 14:e maj. Trots min dåliga inställning och mentala breakdown i måndags hade jag i slutändan en ganska bra dag. Trevliga gäster på jobbet, helt okej dricks och ja, allting vart helt okej ändå. Kanske kan det bli så idag med? En helt okej dag?...
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!