Morgonrutin

Nu när jag har jobbat kväll det mesta, och inte börjat jobba för ens kanske 15-16 tiden, då har jag kommit in i en väldigt mysig morgonrutin. Vaknar av mig själv (oftast vid 0930), går upp och kokar vatten med citron, sätter mig i soffan med täcket eller filten och äter frukost, dricker hot wather with lemon, och kollar på sex and the city. Tror det är 4:e rundan på hela serien jag är inne på nu, för tillfället är jag på seson 5. Ska kolla filmerna också efter denna rundan, vart ett tag sedan jag såg dom båda får jag erkänna.

Älskar verkligen att kolla på sex and the city. Ska kolla på ett avsnitt till innan jag sätter på lite kläder och deo och går och solar innan jobbet. Idag jobbar jag 15-23.

Well see you later.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!