Hur går det egentligen med träningen Matilda?

Jo, tackar som frågar.

I 3 veckor har hjag tränat effektivt, och i 5 veckor har jag tagit tag i träningen. De senaste veckorna har jag tränat, 4, 3 och 3 ggr per vecka. Igår tränade jag, idag ska jag träna, och antagligen imorgon med. 3 kanske till och med 4 ggr lär det ju bli denna veckan i alla fall. Thats good.

Vikten ligger kvar på mer eller mindre samma, pendlar mellan 50,4kg - 51,7kg. Hoppas kunna säga att mina muskler börjar svälla snart, men efter 3 veckors träning är jag tveksam att man kan märka av det redan. Har börjat jogga i alla fall, powerwalka i brantar och jogga. Med min kassa kondition så är det ett stort steg. Än så länge är 7 minuter i sträck max. (började med 3 min i sträck). Försöker lägga på en minut varje gång så kanske jag tills sommarn klarar 20 min i rad? Kanske till och med mer? Det skulle vara riktigt awesome.

Nåväl så ligger det till med träningen. Whats up with you guys?
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!