Hej, jag heter matilda och jag är sjuk.

Jag är sjuk. Punkt.

Har inte hunnit blogga om mitt liv då det har varit ganska stressigt sedan i fredags. Jag har flugit och farigt och jobbat som en tok sedan jag gick upp och märkte att jag vart sjuk i fredags.

I fredags gick jag upp, åt frukost, gick och tränade en snabbis, gick till haninge centrum, åkte in till stockholm city, gick på 4 olika gina tricot för att hitta ett linne i XS som bara fanns i S överallt (hittade det tillslut). Åkte till Farsta c, gick till jobbet och hämtade dricks, gick och köpte ett läppstift, gick till jobbet, gick till centrum igen och köpte godiis, började jobba, jobbade tills 23, gick hem och sov, gick och jobbade lördag morgon, hade full restaurang och slutade 17, sprang hem och fixade mig och sånt, gick till bussen och mötte johanna, åkte till tyresö för att se peters spelning, åkte hem, åt middag klockan 0200, sov gick upp idag, gick till coop och blev bjuden på frukost, handlade mat gick hem, städade..........

Ja ni hör ju. FULLT UPP! Nu har jag i alla fall fått slappna av och mysa lite idag då jag blev bjuden på underbart god frukost på nancys i morse. Skönt med en ren lägenhet också! Älskar när det är nystädat och allt ligger på sin plats!

Nu ska jag snora, och nysa vidare och laga lite kvällsmat.
See you!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!