De dära med att fylla 18

God kväll god kväll. Nu ligger jag i sängen, i halmstad och filosoferar och planerar. Tänkte att jag kunde passa på att dela med mig av min besvikelse igår. Inte att min 18årsdag vart en besvikelse, för det vart den verkligen inte, däremot så vart ju jag och peter ute och skulle äta och så... Men när jag skulle beställa in mitt första glas vin nä då är det ingen jävel som vill kolla leg på mig... FUCK OFF säger jag bara. SÅ fast besluten att jag skulle få visa mitt leg så gick vi till olearys i kista och skulle ta en drink. Jag får en spacig drink men inte ens med " ja hon fyller ju år idag" får jag någon förfråga om att visa mitt leg. Varför ville ingen veta att jag fyllde 18 igår egentligen?
Nåväl, nu är jag ju i halmstad och ska vara busig och gå ut på krogen. Och om ingen frågar om leg då, då jävlar ska jag köra upp det i deras ansikten och skrika " TITTA PÅ MIG". Typ....

Aja, om någon från halmstad läser så hoppas jag att vi ses ute i helgen, hoppas ju på en awesome och galen helg ute som 18åring!

xoxo

Johanna

ÄNTLIGEN ÄR DU ARTOOON!!!!! :D :D Äntligen kan vi gå ut tillsammans!!!

2012-01-18 | 23:02:35 | http://mariamichaelas.blogg.se/
Rabbe Kungen etc~

Haha här kommer du jävlar få visa leg, dom har nya vakter på corner tillochmed jag har fått visa leg senaste 2 helgerna :S

2012-01-18 | 23:27:10 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!