OM jag bara orkade

Jag tycker ju det är så kul med bloggar och bloggen min, har ju haft bloggen sedan 2008 de är fasiken snart 4 år. Här finns allt som hänt i mitt liv de senaste 4 åren. Dock är det inte så mycket kul texter som förut, kommer ihåg när jag skrev dagliga inlägg, detaljerade inlägg om skoldagarna, skrev med humor så som "magnus-utan-haka" och massor av annat. Berättade om alla saker som hände med en extra liten klang. Satt hemma och skrev inläggen i word innan jag publicerade dom på bloggen. Och nu... Skriver jag mest flumm och förväntar mig att folk ska förstå allting med det?
OM jag bara hade orkat hade jag kunnat ha en rolig och chick blogg, precis som frida tex. (Fan vad jag snackar om frida i bloggen all the time, måste vara för att hon är den ända av mina vänner som verkar vara lika inne på de dära med bloggar som jag... Haha)
Sitter och läser massa andra bloggar och tänker " Om jag bara hade tagit bilder på allting så hade de blivit bättre och roligare och folk hade fått reda på mer om mitt stockholms-liv". För jag har faktiskt ett ganska kul liv ändå, även om det inet verkar så på bloggen.

Så nej! Nu får det vara nog, ska se om jag kan låna älsklings systemkamera och ta bilder på lägenheten vår när jag städat om några timmar. Bara som en sån sak, jag har bott med peter i 1,5 månad nu och ingen vet hru vår lägenhets er ut ens??????????? Fy på mig. Nu blir det skärpning!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!