Mitt första "gym-pass"

Nu förstår ni självklart absolut ingenting av rubriken. Och det är förståligt, ni är ju så korkade... (skämt o sido). Nej men, såhär är det. Jag har ju förut varit himla flitig med att träna, jag har kört allt från bodypump, spinning till aerobics, men i själva verket har jag ALDRIG satt min fot i gymmet. Inte ens tittat hur där ser ut. Jag har alltid gått rakt till grupptränings-rummen. Så igår när jag beslutade mig för att sätta ihop mitt egna spinngpass vart det en stor dag.
Jag fick för det första först ringa till sats och fråga om dom hade träningscyklar i gymmet. Det hade dom.. (Hur skulle jag kunna veta det?!). Sedan när jag kom dit och hade bytt om och så, frick jag fråga om hjälp 2 ggr för att förstå designen och hur den funkade. (Dessa cyklar vart inte det minsta lika dom som finns i spinning salen.). Innan jag fått klämm på hur jag ens skulle kunna sitta på cyklen hade det gått 10 minuter... MEN när jag väl kom igång körde jag mitt 30 minuters pass och cyklade lite över en mil. Sedan körde jag lite rumpa o mage övningar som jag improviserade från min gamla gympa och dans träning och sedan fick jag super snabb strecha för att  ta en lunch med peter i centrum.

Bara för att jag kände mig så duktig igår ska jag dit idag igen. Det kanske kan bli något av detta i längden? Jag menar, cykla 30 + 15 min mage rumpa typ 3-4 ggr i veckan skulle kanske kunna se till att tighta till kroppen lite. Värt ett försök!!!
Och om inte så kommer jag att få lite bättre flås i alla fall.

Nä dags för frukost och sedan får jag väll ta tag i mig själv ovh masa mig till gymmet.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!