Hur får man tid och ork?

Man kollar på Facebook, "Mot gymmet, frukt och grönt, fan vad stark man blivit...." Det bara fortsätter. Man kollar på storbloggarna, "åt en sallad, gymmade 2 timmar....". And its the same. Kollar på vissa av vännernas bloggar, " skönt med spinning, sedan zumba, 4 timmar på löpbandet som avslutades med sisådär 400 sit ups.". FAN VAD ALLA SKA VARA DUKTIGA DÅ!
Nä okej, men jag undrar hur alla har tid att träna och äta nyttigt, och framför allt hur man hittar ork?
Idag tex, jag har vart ledig. Det ända vettiga jag gjort är att diska, laga mat och duscha.... Jag borde tränat tränat och tränat, och ätit massa nyttigt.. Men istället har jag suttit på rumpan och ätit pannkakor med sirap... Och nu när jag ska jobba 10,5 timmar imorgon, 11,5 timmar på lördag och 7 timmar på söndag känner jag att jag inte kommer orka eller ha tid att träna och äta hälsosamt. Och så är det alltid? Typ frida? Hur fasiken orkar du vara nyttig och träna och ha tid med att jobba, skola, träna, och ha ett liv? I DONT GET IT?!?!?!

Att kissie, dessie och hela de köret har tid förstår jag då dom lever på att berätta allt duktogt dom gör. Men vi normala människor hur fan ska vi hinna och orka?!Frida

haha det gör jag inte ;)

nu denna veckan har jag gått upp inte mindre än fyra kilo!!!!!!!!!!!

2012-02-02 | 21:14:58 | http://friidaus.blogg.se/
Conny

Man får kämpa.. Jag är hemma halv 8 varje dag för att jag tränar. Men vill man va fin får man lida

2012-02-02 | 23:36:07 |
Frida

Haha jag har gick in i "väggen" innan jul, pga av alla stress och vilja att vara smart, perfekt och smal. Så du är inte den enda som inte får de att gå ihop ;)

2012-02-03 | 07:10:52 | http://friidaus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!