21-02-12

Idag är det 10 minuter kvar till avgång från huset mot jobbet. Jag är trött, men ändå inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Jag har träningsvärk, men är ändå fast besluten att köra både cykling och core pass ikväll. Jag har funderat, men inte kommit på ett bra svar än.

Filosofisk och flummig inledning. En liten undanmanöver kanske man skulle kalla det? Igår när jag kom hem hade Peter städat och diskat. Igår vart det 4 månader sedan vi förlovade oss. Gullefjun. Gud vad tiden går sakta. Det känns som vi vart förlovade i alla evighet, Haha.

Well idag ska jag jobba med tomas på lunchen, kan ju hoppas att det blir lite mer folk än igår. Igår vart det 100 gäster blankt varav 99 av dom hade ätit och gått innan 1300. Men men, vad är väll en bal på slottet. TYP?

Har också kommit på att jag behöver trevliga rumpa/mage/ core övningar. Har ju core-passet på tisdagar, men hade behövt mer övningar som tar mer på den "nedre"- delen av magen. Alla övningsr jag kör tar typ bara från under brösten och en bit ner. Hade också behövt övningar för sidan. Får nog passa på att fråga den personliga instruktören jag ska träna med den 6-mars.

Har ni några tips annars?

Jessika

Benlyft tycker jag är det bästa för undre delen delen av magen, antingen på maskin eller utan , och den övningen dör man sitter som ett V och "paddlar" ;)

2012-02-21 | 12:00:43 | http://jessikaeleonora.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!