Visste ni att....?  • Jag är livrädd för spindlar. - Japp jag är en tjejig tjej som är livrädd för spindlar. Dock inte sådära vanligt rädd och skriker utan jag får panik och mår dåligt av det i dagar. Som i förra veckan hade vi en spindel i lägenheten, och sedan dess har jag inte kunnat gå och lägga mig utan att kolla på väggarna och i taket efter spindlar...
  • Jag tycker det är kvinnan som ska ta hand om hemmet. - Jag tycker att som tjej är det mitt ansvar att städa och laga mat. Dock tycker jag också att det är mannens ansvar att diska och små-plocka med sakerna i hemmet. OCH att laga saker är med hans ansvar.
  • Jag har små leverfläckar över hela kroppen. - När jag gick i typ 4:an hade jag 76 stycken tror jag. Små bruna märken lite överallt på kroppen. Har dock antagligen fler nu. Har tex tre stycken på rumpan i en triangel. Och har börjat inbilla mig att dom kommedr i trepar, alltså tre stycken som hänger ihop överallt. Wierd?

Tror jag ska börja köra lite sån hära fakta om mig. Bara för att liksom. Imorgon kommer tre till visste ni att...? How's that?

 Frida A

Ja det där med spindlar va ju ingen nyhet de har vi ju hört när du är hemma ;D ( har nog ärvt de av dig )

2012-04-07 | 19:45:53 | http://smurfenutannamn3.bloggplatsen.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!