Fredag = jobbveckan börjar

Idag är det inte fredag för mig, utan idag är det snarare som måndag. Igår vart jag ledig och idag ska jag jobba. Ska jobba hela långa helgen. Fre, lör, sön, ledig mån, jobba tis, ons tors.... OCH SEN SKA JAG OPERERAS! Woop wooop.

Operationen är typ det ända jag kan tänka på nu. Rensade till och med ut garderoben igår med kläder jag inte kommer kunna använda efter operationen. Tänkte nog sälja kläderna på en bloppis eller något. Dock får jag nog slänga alla mina BH:ar och sportbhar. Om ingen känner sådär spontant att dom behöver begagnade bh:ar i 75B-C ? Jag kan tvätta dom innan ... ;)

Så i alla fall, jobb jobb jobb. Har dock beslutsångest över ifall jag ska göra naglarna innan jag opererar mig. För jag har pengar, men jag hade behövt spara eftersom jag inte kommer få ut mycket alls i maj lönen, men om jag filar bort naglarna nu kommer det kosta 150:- mer när jag ska göra om dom senare. Och sedan nu när jag kommer få ha sportbh i 3 månader känns det som att jag vill kunna vara lite fin på annat sätt än kläderna då jag inte kommer kunna på ha på mig vad som helst liksom?... 400:- slösa eller spara....michelle

jag känner spontant att jag behöver snygga bhar! ;)

2012-04-20 | 07:06:02 | http://michellebik.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!