Bokat operationen, 20 april händer det!

Hade skrivit detta inlägg en gång innan men det försvann!!!

I alla fall.

Goddag mina kära vänner. Sorry att jag inte hann uppdatera efter konsultationen igår. Hade verkligen ingen tid eftersom att det drog över och jag skulle möta jenny för vår fotografering och gud vet allt. Stress stress stress.
I alla fall så fick jag efter ett försenat besök pratat med dr Patrik Höijer och när han mätt och klämt och provat och fotat kom vi fram till ett bra resultat. Så efter att känt efter lite så bokade jag en operationstid för min bröstförstoring. Så den 20 april 18.00 ska jag äntligen opereras. Underbart! Längtar så!

Kommer att skriva ett längre och mer detaljerat inlägg senare men hinner inte riktigt nu.Becka

OMG OMG OMG!

Grattis, eller vad man ska säga. Tur att du har pojkvän så att vi andra stackare ändå kan få en chans på marknaden liksom ;)

men jag måååååste bara få vara lite moraltant också (that´s who I am liksom...)1. har du tänkt på att när du blir pajbakande tant kanske du inte vill ha spänstiga tuttar, utan att hängbröst är en liten del av det hela liksom?2. TÄNK OM DE SPRICKER!!!! jag har hört en massa läskiga historier på senaste ska du veta...3. Cancer! Hoppas att det inte är såna de varnade för på nyheterna..4. Hoppas verkligen inte att du har tagit sms-lån eller nåt för att finansiera dessa angenäma nyförvärv...5. VAD SÄGER MAMMA OCH PAPPA??? (fast det bryr du dig kanske inte så mycket om när jag tänker efter. Men ändå)6. Tänk på att om de blir alldeles för stora måste du typ köpa en helt ny garderob, och det blir ju cpdyrt7. tänk om folk inte kommer kunna ta dig på allvar, och så blir du aldrig stadsminister.....ja, det var nog allt

för den här gången i allafall. Men lycka till och hör av dig nästa gång du är hemma, jag har aldrig klämt på ett par sillisar, fett nyfiken hihih PUSS!

2012-04-04 | 11:53:51 | http://norellerskan.blogg.se/
Anonym

Får man fråga varför du tänker göra det?

2012-04-04 | 12:49:10 |
Frida A

Varför ???:o

2012-04-05 | 17:47:42 | http://smurfenutannamn3.bloggplatsen.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!