Andra april tvåtusentolv

Hej hej!

Jag har nyss ätit lunch till sex and the city. Idag blev det äggröra med tomat, kycklingköttbullar och fetaost. Dock råkade jag göra en lite väl stor portion så orkade inte äta upp allting. Har hunnit med att träna lite idag också. 30 minuters core, 15 min på löpbandet, 15 min egen mage, rumpa övningar och stretcha ofc. (Glöm aldrig att stretcha de är viktigt!!!). Jag hoppar faktiskt aldrig över att stretcha, någonsin!

Så nu är jag i alla fall hemma och borde duscha. Men jag behöver också raka benen och ha hårinpackning osv så drar ut på det så länge som möjligt så jag kanske kanske slipper... Smart tjej.

Nåväl får ta och fixa lite mer med bilder så kanske bloggen blir roligare med, nu när läsarna flugit upp. Antar det är för att jag ska operera mig. Och folk är nyfikna. Haha.

Aja hörs senare.





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!