3dagar och 2 timmar sedan

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev. 3 dagar och 2 timmar sedan.
Har loggat in på bloggen nästan 3 ggr dagligen och försökt skriva. Men sen har jag klickat ner sidan och insett att jag har inget att skriva. Jag gör INGET. Och det jag gör är inte värt att skriva om för då skulle det stå "hej, idag har jag gjor detta och detta och detta och ätit detta och detta och detta och nu ska jag ha sex och sedan sova, godnatt"
Och hur kul är det att skriva?
Och ännu mer, hur kul är det att läsa?

Nåväl, igår fyllde min kära pojke 19 så han fick ett litet paket av mig. Innehållande ett kort, och en ring.. Och nej då, ingen vanlig ring. En elastisk ring. Som vibrerar... Ja... ni kanske förstår vad för ring då ;) ?
Han verkade uppskatta det i alla fall. Igår spenderade vi i alla fall dagen hos Peters syster ellinor. Så himla tuff tjej eller. Hon kläckte den klockrenaste kommentaren någonsin tyckte jag. " Men asså jag har fejk naglar, fejk hår, fejk fransar, fejkbröst.... ja hela jag är fejk". Ärligt, men klockrent. Tyckte hon var riktigt härlig asså, och så förbannat snygg!

I veckan, tisdag mer exakt, börjar jag jobba. Börjar med 20 timmar denna veckan. Och kommer sedan gå över till heltid. Ska bli så spännande, mitt första riktiga jobb!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!