Nördig pojkvän

Helt plötsligt har jag gått från att ha en cool rockstar pojkvän till en "sheldon cooper" pojkvän. Nu har lilla peter nämligen fått för sig att han skulle ha gått på Sci Fi - mässa. KOM IGEN LIKSOM! Vem är det minsta intresserad av att gå på Sci-Fi. Hans argument vart att han ville träffa skådespelarna från Star Wars, och titta på film rekvisita. Och att detta skulle vara en himla häftig upplevelse.
Vilka tror ni läsare skulle vara på mässan? Massa rockband-manegers? NEJ, det skulle vara the geeks of the geeks. (Okej jag kanske överdriver lite men...!) Förstår ni?
Och sedan försökte han argumentera med mig om att det var häftigare att gå på sån mässa än att (som jag ville gått på ) gå på attitude mässan. Min motivation vart att jag skulle tyckt det vart roligt, speciellt då jag insåg att många bloggare vart där. "De är coolare att träffa dom från starwars än folk som skriver skit på internet" vart hans argument.
Fan jag har fått en nörd -pojkvän. Inget mer Big Bang Theory för honom i alla fall. Fy fan för Sci-fi...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!