Middag hos svärmor

Nu är klockan ca 2000 och jag och min kärlek har precis kommit hem igen efter middag hos svärmor och hennes man. Det bjöds på kycklingpaj (som vart super god), hallon och jordgubbar med vispgrädde och en himla trevlig kväll! Nu sitter jag i soffan med Peter och äter choklad hjärtan. Tyckte jag behövde lite extra kärlek ;)....

Imorgon ska jag åka in till stan (SJÄLV) och shoppa julklappar till Peter. Vågar inte skriva här vad jag har för planer för då kanske någon som känner någon som känner någon som känner peter läser och avslöjar mina planer. DET vore ju inte så kul. Men om någon av mina kära vänner ser detta och har lust att telefon fika, eller ge paket tips till mig imorgon så HÖR AV ER FÖRFAN!


Over and out.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!