Med Ricin och kokos i håret

Sitter i min säng med massor av ricin-olja och kokos olja i håret. Eller snarare, massa ricin och lite kokos olja. Idag har jag i alla fall jobbat 4 timmar, ätit pannkakor och tortillas till frukost / lunch och köpt ett band hero ps2-spel till Frida på mellandagsrean. 8:- betalade jag. Detta vart ju beviset för att Ps2 är heeeeeeeeeeelt ute... Ingen spelar tydligen Ps2 längre eftersom att spelen kostade 39:- st. Förutom några (som tex detta) som kostade  9:-. Han bakom disken skrattade rätt gott åt mig när jag frågade om han verkligen inte skämtade med mig att det kostade 9:-. När han skrattat färdigt åt mig fick jag 1:- rabatt... Känner mig som om jag stulit något. 8:- seriöst???

Om ca 45minuter ska jag ta en lång dusch och tvätta, inpacka och sköta om mitt hår. har ju börjat få något sorts eksem i hårbottnen... KUL?! Jaja, ska i alla fall göra mitt bästa för att få det försvinna. Så see you in hell :)

J U L I A P A R K S J Ö

Fin blogg ! :) vad ska du göra på nyår? :)

Ha det bra !

2011-12-29 | 20:13:26 | http://juliaparksjo.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!