Halmstad 23-26 december 2011

Tänkte ta och berätta lite om min jul och sådära i halmstad eftersom att jag inte hann träffa några av mina vänner och chit-chatta (vilket vart trist) så tänkte jag att dom kunde läsa här om dom ville veta något. Okej de dära blev knappt en bra mening.. Anyway.

Resan började med Sushi i Västerhaninge. Tåg till centralen. Arlanda express till Arlanda. Tax-free SHOPPING(!!!!). Flyg till Köpenhamn. Buss till Halmstad. På flygplatsen fick jag en tidig julklapp av älskling. Fick en Parisienne perfym som jag bara älskar. Tycker den luktar som mig bara. Helt underbar. Gick på 599:- Men eftersom de vart en extra julklapp fick jag inte betala en krona.
Efter den långa resan till Halmstad gick vi nästan bums i säng.

Den 23:e blev det att jag red lite granna på mammas häst Joy Boy. Fånigt namn I KNOW! Galopperade och höll på. Kände mig som en riktig häst-tjej... HAHA. Jag, Peter och mamma åkte till stan och shoppade de sista julklapparna, åkte till Laine och Svenne och hälsade på, åkte och handlade och åkte hem. Sedan lagade vi tacos, och efter det vart det dags för den årliga Uppesittarkvällen. Alltså BINGOLOTTO! Jag vann inte ett skit. Ingen annan heller... mer än Frida som vann en ny lott.. Knappt värt ett skit de heller... Men men. Vi gick till sängs i okej tid, man ville ju somna fort så julafton skulle komma sen!


Julafton började de hela med att jag fick morgon paket. Woop Woop! Vi åt en jul-frukost. Jag och familjen gick / red en runda i solen. Drack lite varma drycker ute i solen och började sedan fixa oss mens vi kollade på Kalle Anka. Sedan vart det dags att börja med maten, prinskorvar, köttbullar och hela köret. Vid 17.30 trillade gästerna in och vi fick mat, mat mer mat och paket. En och annan sup slank väll ner med.. ;)
Fick massa fina saker. Fick:
- 2 biobiljetter
- 2 biljetter till Bandit Rock - 3 doors down & Seether
- Parisienne Parfymen
- Tofflor
- Natt kläder
- El-tandborste
- Mat i 6 månader till
- Rakhyvlar
- Gel
- Doft ljus
- Toffsar
- Pengar

Tror det vart allt.
Vi kollade på Var e Zlatan? när alla hade gått, skrapade lite lotter och gick och la oss vid 0200. En riktigt bra jul med andra ord.

Resten av vistelsen i Halmstad vart också mycket trevlig, men tappade suget på att fortsätta skriva när jag insåg att jag satt och kisade med ögonen så mycket så att jag fick ont i dom... NEJ jag behöver inte alls glasögon...
Anyway...
I miss my girls. Tycker det vart tråkigt att jag inte hann träffa en ända av dom... :(((

ida

om jag nu räknas som en av dem så saknar jag dig med!!!!!!!

2011-12-28 | 20:26:12 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!