5/12-11

Ikväll blev det spaguetti och ickeköttfärsås ala Matilda på menyn. Första gången jag gjorde köttfärsås utan mammas tjat och utan kött. Hade Quornfärs istället för köttfärs. Blev i alla fall gott, även om jag kunde kryddat det mer. Men jag kände mig nöjd och la nu till ännu en rätt i Matildas-matbok. Den börjar bli tjock nu boken. Har flera rätter jag kan laga nu. *duktig tjej*

Har uppdaterat min lovebasket lite granna och ska nu gosa lite framför big bang theory igen. (jag lyckades prata vett i min pojkvän så han får nu lov att se på det igen)!

Kom precis på att eftersom jag har en ny design har jag inte lagt in mina smilisar än. Får se om jag orkar göra det sen eller om ni får leva med en blogg utan smilisar. Ja, ni hörde rätt, en blogg utan smilisar. Visst vore det hemskt. Världens undergång... Typ...Kanske...Eller...

Anyway, Over and... OUT!


V i k k i p e d i a

Quorn är fantastiskt! :D Jag känner noll skillnad och inget djur behöver dö i onödan. (Är inte vegetarian men har nog ändå lite djurrättsaktivist i blodet).Ha det fint! Kram :)

2011-12-06 | 02:52:28 | http://vikkipedia.se/
Jessika

Asså din designe har inte kommit upp än på värken min mobil eller dator :o

2011-12-06 | 08:19:11 | http://jessikaeleonora.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!