1 december 2011

Nu är det december. WOW säger jag bara. Detta året har flugit iväg. Nyss bodde jag i halmstad och tyckte livet sög och på ett år har allt detta hänt. Det är helt galet! Ska göra ett inlägg senare som sammanfattning av året. Kommer nog göra det INNAN nyår. (Man vill ju inte vara som alla andra ;) )

Idag är det i alla fall min lediga dag innan helgens jobb. Jobbar fredag lördag söndag kväll. Så min helg kommer vara ganska... Jobb(ig). Min lediga dag idag kommer i alla fall (och har redan) spenderas med att vara duktig. Har tvättat handdukar, diskat all disk, gjort frukost till min kärlek, skrivit handlalista, haft ricininpackning omgång 2, duschat utan handdukar (eftersom alla vart i tvätten...) och nu ska jag bara kamma håret och fixa till mig så ska jag och Peter till maxi och storhandla. (hej då lönen). Sen när jag kommer hem och har köpt mer sköljmedel ska jag tvätta åtminstone 2 tvättar till. Och ska även laga massa kvällsmat så jag kan frysa in portioner med. Och sen, sen har jag vart så duktig att det bara skriker om det.

Nu ska jag fixa mig och ah, åka.

Over and out. 2.0

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!