JESSIKA

Nu får du se till att hjälpa mig. Jag vill ha design hjälp!
Har en mall på hur jag vill ha det, typ, och jag tror du kan fixa det kanon bra. Så jag litar på att du hör av dig nån dag så jag kan fortsätta att blogga snart. Inte kul att blogga med en design man inte trivs med ju!Så, hej!

Denna helgen har vart sjukt kul. Galen, udda, strange, vrickad, stukad, ja... You name it! Men fan vad jag har haft kul, mysigt kul. Åh sånna här helger borde de vara fler av. Nu ska jag ta en frukt... eller chokladbolle och lite dricka och chilla vidare på min söndag. Hhihihihiihi.

Jag saknar dig bara så du vet.

Puss!

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Johanna

<3!..

2010-10-03 | 18:09:04 | http://mariamichaelas.blogg.se/
Jessika

du får komma hit när du vill så fixar jag det :)

2010-10-03 | 19:08:27 | http://jessikaeleonora.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!