Påsk på väg

Hej allihopa!

Idag var jag hemma pga. att jag kände mig inte så bra i kropp och själ. Så istället för skola sov jag ut och åkte sedan och handlade med mamma. Vi handlade så mycket viktväktar vänlig mat som fanns i affären (med andra ord mer eller mindre ingenting). Det är så roligt, det finns verkligen ingenting som är viktväktar vänligt.

När vi kom hem för någon timme sedan insåg jag att mamma köpt påskliljor och satt på köksbordet. Jag tittade mig omkring i resten av huset men kunde inte se någonting annat som tydde på att det var påsk påväg. Varför har hon satt påskliljor nu? Och varför inte något annat då?

I övrigt tycker jag inte om att pynta huset vare sig för jul, midsommar, påsk... Eller något annat. Jag blir mest trött på det.

http://www.odla.nu/artiklar2/bilder/narcissus-07.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!