5-milen

Nu sitter jag efter att ha sovit till 17.00 och tittar på 5milens skidor. Än så länge så ligger "alla fyra svenskarna" bland toppen. Dom har åkt strax 3 / 5 mil. Hade inte varit fel med typ... trippel svenskt på pallen? Haha, man kan ju drömma! Men vi hoppas på åtminstone en pall plats för någon svensk.

Min dag idag har varit ganska jobbig. Vaknade vid 1 och gick upp och käkade frukost, gick ock la mig igen och sov till 17.00. (Som jag sa.) Och sen har jag bara suttit och pratat med folk. Både positivt och negativt.

Nu har jag superont i magen efter penicillinen och kommer snart börja gråta, nej men nästan det gör sjukligt ont! Jävla äckel tabletter och förbannade öroninflammation!

För att min mage ska bli bättre så jag slipper skrika av smärta ska jag ta en Actimel. Tro det eller ej det fungerar!

f

mmautildah

hur är det med dig då?

2010-02-28 | 22:49:26 | http://mmautildah.blogg.se/
Emma

Okej vad bra då:) Nja jag har blivit förkyld:/

2010-03-01 | 10:51:09 | http://emmalikebasket.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!